Rak – Vodolija

Nije dobar spoj Raka i Vodolije jer će u ovoj vezi Rak da trpi. Rak je topao, željan razmene i da bude nečiji, a Vodolija nije i nema potrebu za čvrstim vezivanjem, pa će u nekoj vezi biti dosta odsutna dok će Rak biti kod kuće. Ostaće ovde puno nedorečenog, nepažnje i dosta povređenosti, (kada se sve bude sumiralo).

Rak – Ribe

Rak i Ribe mogu stvoriti lepu vezu sa puno razmena emocija i ljubakanja. I zamislite, Rak će u ovoj vezi biti zaštitnik! Partnerima neće biti problem da se usaglase na emotivnom planu, što je osnovni uslov da budu jako zadovoljni. Rak će morati da prihvati sve partnerove mane i nerealnosti. U nekoj neharmoničnoj vezi ovo je klasičan slučaj gnjavaže i mučenja.

Lav – Lav

reklame

Evo dva Lava! Veza od koje se puno očekuje (a ne kapiraju da se veza na tome ne zasniva). Biće tu puno lepih trenutaka, veselja, glamura, poklona, ali i nadmetanja s težnjom da se nametne svoje (ili ko će da bude šef). Biće puno odavanja pažnje, ali i nepažnje. Ovo jeste kombinacija za ljubav, za posao, ali za brak nije, jer jedno drugom ne mogu obezbediti “mirnu luku” – problem je ovde što nema ko da popusti.

Slaganje vašeg horoskopskog znaka
Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Lav – Devica

Lav i Devica imaju različite interese, s tim što Devica voli da bude od koristi i ne voli da se ispoljava, za razliku od Lava koji voli da je uvek u pravu i centru pažnje. Ukoliko budu poštovali međusobne potrebe ovo može biti dobro prijateljstvo i brak – Lav da predvodi, a Devica da radi.

Lav – Vaga – Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Ovo je fina kombinacija jer daje kvalitet. Biće tu dosta udvaranja, prijatene atmosfere; uređivanja i estetike; kulturnih sadržaja – sve sa stilom. Interesantnija je veza kada je Lav žensko, pošto će biti više ispoljen ljubavni aspekt veze, jer je Vaga hladnija.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.