Ovan – Vodolija

Ovan voli da se istačinje u akcijama, dok Vodolija nije egocentrična koliko partner. Njihov rad može biti jako koristan u drustvenim aktivnostima, ali Vodolija, ipak, više razmišlja i dobra je da osmišljava. Najbolje bi bilo da Ovan izvršava. Mogu se složiti oko zajedničkog ideala. Na provokaciju, Ovan će pre reagovati nego partner.

Ovan – Ribe

Ovi partneri su totalni konstrasti – apsolutno različite licnosti – svaki sa svojim idealima. Ovan je brz i prebrz za partnera, ne obazire se na gubitak i ne razočarava se lako – on se podigne i ponovo kreće napred. Dok Ribe duboko preživljava sve, spore, često se osećajući žrtvom – nemoćne, dezorijentisane, da bi krenule napred ili ponovo. Ovo dvoje liče na lovca i žrtvu. Klasična situacija kada je neko iznad, a neko dole, definisano/nedefinisano; jasno/nejasno… ali za ljubav: oboje su za!

Bik – Bik

reklame

Evo dva Bika, koji maju mnogo zajedničkog: na planu ljubavi, sigurnosti, materijalnih aspekata života, u biznisu, itd. Partnerstvu nedostaje dinamika i prisutna je tendencija (pretpostavka) da se oboje ulenje i da se zadovolje uobičajenim svakodnevnim zadovoljstvima i jednostavnostima.

Slaganje vašeg horoskopskog znaka
Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Bik – Blizanci

Bik vrednuje sigurnost koju Blizanci ne mogu da obezbede. Različiti u suštini, jer Bik voli da čuva, zadrži i uvecžća, sebičan, a Blizanci da sve svoje podeli sa drugima. Bik voli rutinkse poslove, dok Blizanac nikako. Blizanac je hiperaktivan, nervozan, večito napolju, a Bik, miran, u kući, i izgleda mu pomalo tupav. Vrlo različiti, i sve izgleda da će Blizanci iskoristiti partnera, koji će svojim šarmom uspeti da izmame, barem, osmeh!

Bik – Rak – Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Oba partnera vode računa o sigurnosti onoga sto poseduju, čuvajući vrednosti. Bik radi teske poslove i uživa u svemu sto mu život pruža. A Rak je aktivniji, više je okrenut obezbeđenju poseda i porodice. Sve ovo je pogodnost za dobro partnerstvo, ali treba oboje da se klone međusobnog sebičluka i da koriguju svoje ukorenjene navike – što će biti teško.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.