Rak – Devica

Evo “dobitne” bračne kombinacije! Veza između Raka i Device može biti vrlo harmonična i produktivna jer nema elemenata klasičnog omalovažavanja. Sigurnost i pomoć za kojom vapi Rak biće svojski ispoljena od strane Device koja voli da pomaže i daje. Rakove minus faze Devica će razumeti, i neka pazi da ne preteruje u kritikama.

Rak – Vaga

Između Vage i Raka postoji bitna razlika u potrebama, dok je Rak izuzetno emotivno senzitivan, Vaga je racionalna, kontroliše se, distancirana, ravnodušna i za pojam partnera jako hladna. Zato ovde ne može doći do razumevanja na dubljem nivou, jer ne “žive” u istoj ravni, pa će Vaga partneru reći da je previše mekan, da ga “guši” i da je davež.

Rak – Škorpion

reklame

Snažna je veza između Raka i Škorpiona, naročito je nabijena emocijama koje nijednom ne nedostaju. Oboje traže sigurnost u vezi i to mogu da pruže jedno drugom. Jaka duhovna veza i biće ovde dosta ljubavi, ali i ljubomore, a to sve govori da će biti “gužve”. Ton vezi davaće Škorpion.

Slaganje vašeg horoskopskog znaka
Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Rak – Strelac

Ovde je prisutna razlika u temperamentu. Rak je ranjiv i osetljiv, a Strelac nije i on kaže sve što mu smeta. Rezultat će uvek biti da se Rak povlači. Rak voli da se skriva i taji, dok Strelac voli sve da izvede na čistinu. Ova veza iziskuje veliku strpljivost, istrajnost i razumevanje da bi dobro funkcionisala.

Rak – Jarac – Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Iako su u Zodijaku jedno naspram drugog, Rak i Jarac mogu jako lepo da funkcionišu. Opozitnost veze je uslov za kompatibilnost, a tada kada se budu prepoznali na tom planu neka prionu na posao, partnerstvo ili brak. Tada je ovo tiha, bez trzavica i produktivna kombinacija. Neko će reći da je Rak osetljiv a Jarac nije: vidite sve se obrne u datim okolnostima, a mi često ne znamo zašto – jesu različiti, ali mogu biti jako sretni što su se upoznali i zadovoljili svoje potrebe.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.