Lav – Škorpion

Evo vatrene kombinacije u kojoj će partneri uživati jedno u drugom ali i biti ljubomorni do ludila). Oboje ispoljavaju izuzetno jaku želju za razmenom. Ponosni Lav, sve će učiniti da zadovolji partnera, a za uzvrat će steći njegovo poverenje i totalno davanje. Lavu će biti teže da kontroliše partnera. Bolje je da Lav bude muškarac.

Lav – Strelac

Lav i Strelac stimulišu jedno drugog da se otvore, pokažu šta žele, uz “vatrene” odnose. Neće ovde biti velikog mira. Strelac može “smiriti” Lava laskanjem, ali je to već pitanje diplomatije koju Strelac ne poseduje. Strelac voli da bude u pravu, a Lav ne voli da mu se kaže da greši – i eto varnice.

Lav – Jarac

reklame

Lav i Jarac imaju jako različite karaktere i otuda riskantna veza. Lav je topao i otvoren, a Jarac je zatvoren i hladan. Oba su ambiciozna. Jarac će reći da je Lav egocentričan i previše okrenut sebi, a Lav će reći Jarcu da promeni svoj crni pogled na život i da se nasmeje. Ukoliko budu poštovali svoje rezličitosti mogu uspeti – što je jako teško.

Slaganje vašeg horoskopskog znaka
Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Lav – Vodolija

Lav i Vodolija su u Zodijaku jedan naspram drugog, ali koji se mogu dopuniti do “svoje idealne i nedostajuće polovine”. Lav je okrenut sebi, šarmantan, “voli da bude voljen i obožavan”, dok Vodolija nije egocentrična i nisu joj “neophodni” drugi da bi se osećala ispunjenom. Lav je romantičan, dok Vodolija nije emotivno zavisna. Eto prilike da mnogo nauče jedno od drugog.

Lav – Ribe – Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Vitez Lav je stabilan, aktivan, naivan i dubokosvestan, teži velikim i konkretnim dostignućima. Ribe su sporije, nesvesne i skromne, a dostignuća su u mašti. Veza će funkcionisati doklegod Lav bude poštovao slabosti partnera i ukoliko Riba bude uspela da Lavu “otvori” i zainteresuje partnera za drugu dimenziju života. Ukoliko oboje budu bili kreativni, doprineće međusobnom nalaženju i spontanosti u vezi. U suprotnom, veliko razočarenje.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.