Devica – Devica

Evo dve Device, koje vole da se pomažu, rade i da se međusobno kritikuju – optužujući jedno drugo – da je kriv (drugi)! Pošto su stalno jedno drugom predmet pažnje, bilo bi dobro da svaki nađe svoj hobi ili sferu interesovanja i da se tu prazni. Inače, jesu za zajednički posao i život.

Devica – Vaga

Devica: vredna, željna da pomogne, a Vaga: ne mari mnogo za sve to – rezultat je slab. Oba partnera su pomalo distancirani i nekih većih uplitanja na emotivnom planu neće biti, ali će zato jako lepo da komuniciraju, mada je pitanje koliko će se razumeti.

Devica – Škorpion

reklame

Ovde nema dubokih razmena emocija. Veza između Device i Škorpiona donosi dosta trvenja do netrpeljivosti, zbog različitih potreba koje imaju i koje se po prirodi dijametralno razlikuju. Varnica je moguća, ali plamen će se stvoriti samo u sferi komunikacija (svađanje) i materijalnih aspekata života.

Slaganje vašeg horoskopskog znaka
Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Devica – Strelac

Iako nema velike sličnosti među njima, Devica i Strelac će se lako približiti na mentalnom planu, obzirom da imaju racionalan način razmišljanja – i na žalost, tu se i završava. Devica treba da pazi da ne nervira partnera, ne sputava i da mu ne traži “dlaku u jajetu” jer se Strelac ne zadržava na sitnicama. Devica će ga videti kao vrlo interesantnog, a Strelac može od nje puno da nauči jer je neorganizovaniji, nemarniji nepostojaniji i previše “leti”.

Devica – Jarac – Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Između Device i Jarca postoji bazična kompatibilnost, i sičnost, pogotovu na materijalnom planu. Jarac je vredan radnik, a Devica voli da bude od pomoći – dve vrednice koje će stvoriti nešto vredno. Jarac će težiti da predvodi, a Devica da bude u senci. “Ako nekoga bude bolela glava” drugi mu neće prebacivati – nisu opterećeni time, ali neće praviti probleme ako drugi insistira. Neka se čuvaju zvocanja, prebacivanja i okrivljivanja (majstori su u tome).

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.