Slaganje vašeg horoskopskog znaka
Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Slaganje vašeg horoskopskog znaka: Otkrićemo vam tajne zodijaka o slaganju vašeg horoskopskog znaka u ljubavi… Sa kim imate budućnost a sa kojim znakom ne bi trebalo da se “kačite”…

 

Ovan – Ovan

Evo dva Ovna, a to znaci da oboje pokreću isti principi slobode i nezavisnosti – oba su za akciju. Ako su harmonični, međusobno će respektovati individualnost partnera, ali će često pokušavati da se nametnu nekim kratkotrajnim rešenjima. Oboje će se eksponirati istim impulsivnim ponašanjem (dva ovna na brvnu)… jer oboje žele da predvode – neće im biti dosadno!

reklame

Ovan – Bik

Ovan ima potrebu da bude lider, i zalaže se za principe nezavisnosti i slobode delanja. Bik više veruje i principe stabilnosti i sigurnosti, manje voli da reskira od partnera i nije za kratkoročna rešenja, što može biti razlog neslaganja.

Ovan – Blizanci

Ovan ima potrebu za dinamikom i nezavisnošću, samostalan, probojan; a Blizanac ne voli da bude i radi sam, on je više drustveno orijentisan, voli da se druži. Ova kombinacija je dobra: oboje su za akciju, pa zajedno mogu puno postići na raznim poljima. Dobro bi bilo da Blizanac osmišljava a Ovan da izvršava.

Slaganje vašeg horoskopskog znaka
Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Ovan – Rak

Ovan je impulsivan i direktan, a Rak je osetljiv i lako ga je povrediti, pa i rečima. Ovan će morati puno da vodi računa kako ne bi povredio partnera, koji će od njega očekivati zaštitu. Rak je u ovoj vezi u vrsti inferiornog položaja. Zato je bolje da Rak bude u pozadini, a Ovan da se eksponira.

Ovan – Lav – Slaganje vašeg horoskopskog znaka

I Ovan i Lav imaju veliku potrebu da istaknu sebe, da predvode. U partnerstvu, moraće da se dogovore ko će da predvodi a ko da radi, inače sledi trvenje. Veza u kojoj će Lav biti dostojanstveniji, povredljiviji i smireniji, dok će Ovan pokušati da se nametne poput osice, pomalo naivno. Vatrena i strasna veza.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.