Vodolija – Vodolija

Evo Dve Vodolije koje teško da mogu jedno drugo da zadovolje, ali zato mogu lepo raditi u korist Društva. Ako su i zajedno, onda je to vrlo čudna veza. Obe vole da komuniciraju, ali Vodolije jedna drugoj nemaju šta da kažu, jer su one bića za sebe, i to najbolje (i jedine) razumeju. Ali ako su to dve prijateljice, to će biti lepo prijateljstvo.

Vodolija – Ribe

Vodilija i Ribe su vrlo neskladna kombinacija, jer emocionalni kontakt ne može da se uspostavi, obzirom na susret racionalnog i neracionalnog. Ali kada počnu da maštaju, onda će se složiti samo oko budućnosti (u mašti) ili oko umetnosti. Usamljenost jedna drugoj neće moći da nadomeste. Vodolija će vređati Ribe.

Ribe – Ribe – Slaganje vašeg horoskopskog znaka

reklame

A dve Ribe su lepa kombinacija – dve, ponaosob, nerazumljive osobe koje se jako dobro razumeju; koje mogu jedno drugo bodriti i izdići u neslućene visine, ali i srozati u bezizlazne dubine, a to se uvek dešava kada svoje ispunjenje ne nađu u svetu. Ljubavni plan je bajka, ali i mučenje iz koga ne mogu da našu izlaz (jer su jedna drugoj stvarno potrebne – patološka veza).

pogleduzvezde.blogspot.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.