Blizanci – Lav

Kombinacija Blizanci i Lav daju lepu društvenu vezu. Blizanac se hrani pričom i druženjem, a Lav, (pun sebe), hrani se lepim pričama o sebi, pa u tom smislu očekuje poštovanje od Blizanca, koji će mu se ulagivati laskanjem i vicevima, da bi postigao interes. Bolje je da je Lav muškarac.

Blizanci – Devica

Blizanca i Devicu vezuje Mercur koji im daje finu mentalnu kompatibilnost. Devica više razmišlja, a Blizanac više voli da priča. Praktična i ozbiljna Devica će pomalo nervirati Blizanca primedbama o neurednosti i neorganizovanosti. Bolje je da je Blizanac žensko.

Blizanci – Vaga

reklame

Između Blizanca i Vage moguće je da se uspostavi fina harmonija. Oboje su racionalni i razmišljaju, a probleme rešavaju usaglašavanjem (koje Blizanac neće ispoštovati). Ali će i morati da se dogovore ko će biti kod kuće. Inače Vage jako privlače Blizance. Bolje je da Blizanac bude žensko.

Slaganje vašeg horoskopskog znaka
Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Blizanci – Škorpion

Blizanac i Škorpion su kontrasti i teško je reći da će se složiti. Blizanac je otvoren, veseo i nema problema sa emocijama, dok je Škorpion zatvoren, tajnovit i povredljiv i neće se osloniti na partnera. Ako je Blizanac muško, biće ovde dosta ljubomore od strane Škorpiona, a ako je Blizanac žensko, puno će patiti i biće u inferiornom položaju. Dosta izazova i svađanja.

Blizanci – Strelac – Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Blizanac i Strelac su opozitno orijentisani, ali su kompatibilan par. Znači da se mogu lepo dopuniti i stvoriti prijatnu vezu, ali su oba nepraktični i nisu realni. Uh, a ko će ovde od ova dva leptira sedeti u kući, jer oboje cene svoju slobodu iznad svega? Brzo će se razvesti, baš kao što su i počeli.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.