Bik – Jarac

Oba partnera imaju zajedničku duboku potrebu za sigurnošću materijalnih vrednosti. Bik voli da uživa u onome što poseduje i svim pogodnostima, dok Jarac ne. Jarac je ambiciozniji i naporno će raditi, dok će Bik više voleti da uživa, ali će uz partnera ojačati sebe i mnogo naučiti. Međusobno poverenje može da se postigne.

Bik – Vodolija

Bik se dosta razlikuje od ovog partnera jer je više okrenut sebi, uživanju, pogodnostima i materijalnim vrednostima, dok je Vodolija više okrenuta društvu kao celini. Bik teži vezama gde je intimnost jako važna, dok Vodolija ne. Bik će videti ovog partnera kao emocionalno distanciranog – Vodolija će reći da je Bik sebičan. Vodolija može da živi sam(a). To ne znači da je Vodolija nezainteresovana – nju ljubavne stvari intrigiraju intelektualno. A kada joj dosadi, okrenuće se i otići. Neće patiti kao što će Bik!

Bik – Ribe

reklame

Oba partnera krasi zelja za razmenom energije. Bik će u vezi pružiti mnogo sigurnosti i stabilnosti koje nedostaju partneru. Ribe su velike sanjalice, nerealne, idealizuju partnera – sve ono što očekuje Bik i što može da pruži i nadomesti – otuda jaka sentimentalna veza, ali koja je daleko od stabilnosti. A kada se Riba bude spustila na zemlju, Bik će imati problema s partnerom.

Slaganje vašeg horoskopskog znaka
Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Blizanci – Blizanci

Oboje su Blizanci, koji imaju dosta zajedničkog-vezujućeg. Njima neće biti uopšte dosadno: biće tu puno priča i razmena ideja, zajedničkih planova, druženja i putovanja. Oboje su racionalni, pomalo površni, dobro se razumeju – dobar mentalni kontakt. Međusobna pažnja će postojati, a ne zadugo, naročito ne na ljubavnom planu. Prijateljski, lagan kontakt.

Blizanci – Rak – Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Blizanci i Rak imaju sasvim različite životne interese i potrebe. Blizanac je druželjubiv i će odmah prići i otvoriti se, dok Rak neće: on je stidljiv, plašljiv, povučen, snebljiv; neće se on otvoriti dok se ne uveri u partnera. Veza može lako da se uspostavi, ali ima tendenciju da donese razočarenje Raku jer je jako osetljiv, dok partner nije. Blizanac je površan. Bolje je da muškarac bude Rak.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.