Dnevni horoskop za 20 februar 2021 godine
Dnevni horoskop za 20 februar 2021 godine

Dnevni horoskop za 20 februar 2021 godine: Lep vikend je pred nama, Sunce će danas obasjava i da šalje svoju pozitivnu energiju iz znaka Riba, pa ni jedan razlog ne bi smeo da vas zaustavi u fizičkom i duhovnom odmoru, za šta je ovaj vikend više nego povoljan. Naročito za duhovni odmor, pa ujutru popijte prvu kaficu sami, pre podne pokušajte da kroz tišinu osluškujete svet oko sebe, odmorite se od svega što vas je mučilo u prethodnom periodu.

Divan je dan za neke vrste rekreacije, od meditacije pa sve do onih koje iziskuju veće količine energije i znoja. Drugi deo dana već izađite iz svoje ljušture, što ste bili sami bili ste, i gledajte da se što više družite sa prijateljima, porodicom, partnerom. Danas će vam drugi biti zanimljviji nego inače, pa je odličan dan i da uspostavite neke stare, izgubljene kontakte.

OVAN

POSAO

reklame

Budite promišljeni pred osobom koja Vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno-finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom, nema razloga da uporno insistirate na nekim sporednim događajima. Moguće je samo da imate različita viđenja.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu.

Mesečni horoskop za mart 2021

BIK

POSAO

Delujete otimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od Vaše volje ili uticaja.

LJUBAV

Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom. Sve može da se saopšti na neki suptilniji način koji sigurno neće iritirati nečija osećanja.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

BLIZANCI

POSAO

Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na Vašu neinformisanost o poslovnim prilikama.

LJUBAV

Imate utisak da Vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije dovoljno interesantan ili uzbudljiv. Objasnite voljenoj osobi šta je to tačno priželjkujete.

ZDRAVLJE

Jačajte imunitet.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...