Mesečni horoskop za mart 2021
Mesečni horoskop za mart 2021

Mesečni horoskop za mart 2021

Ovan

Posao

Uticaji koji su vas na neki način sputavali i ometali tokom februara, sada prestaju. Kako bi sve uspešnije prevazišli, tokom marta gledajte ispred sebe, ne vraćajte se u prošlost. Postepeno idete ka potpunoj stabilnosti, napokon vladate svim dešavanjima. Stabilizuje vam se finansijska situacija. Mnogima se značajno poboljšava.

reklame

Ljubav

U prvoj polovini marta, zastupljene su tajne veze. Da li u njih ulazite ili ste već u takvoj vezi… Razvoj događaja vam ide na ruku i donosi emotivno zadovoljstvo i preporod. Nežnost i podrška koju dobijate od tajnog partnera, daje vam snagu za rešavanje bitnih životnih problema. Neki od vas, uveliko prave planove o zajedničkom životu. Dobar nastavak priče, očekujte u vezama, u kojima ste teritorijalno udaljeni od voljene osobe. Novi početak sa partnerom iz inostranstva i te kako obećava. Mnogi od vas tokom marta, ulaze u ljubavnu priču, o kakvoj su oduvek sanjali. Od 20-og marta, ulazite u jedan od uspešnijih perioda tokom godine, koji vam donosi bolje odnose sa partnerom, ulazak u nešto novo i sretno. Glavna tema će vam biti ljubav i ljubavni počeci. Ovaj uticaj će vas podržavati i narednih mesec dana. Budite aktivni.

Zdravlje

Zdravlje će vas odlično služiti tokom marta. Krajem meseca imajte mere u svemu što radite.

Godišnji horoskop za 2021 godinu – Svi znakovi

Bik

Posao

Upornost će vam se i te kako isplatiti, uskoro doneti potpunu stabilnost. Uticaj bi mogao doneti novo radno mesto ili dobitak posla. Sve se nenadano dešava. Ono što vas je mučilo tokom februara, dolazi na svoje mesto u prvoj polovini marta. Daje vam se druga šansa. Nalazite dobra rešenja, za obaveze koje još niste izmirili. Moguća je podrška i od strane starijih članova porodice.

Ljubav

Mart vam donosi jasniju sliku u vezi stare ljubavi. Mnogi od vas su mogli doći do pomirenja tokom februara, ali da bi to uspelo, ni slučajno ne bi smeli ponavljati stare greške. Najuspešnija pomirenja, ostvarujete menjajući stare navike u odnosima sa partnerom Nova ljubav bi i te kako mogla zameniti staru. Prva polovina marta ukazuje na ljubavi preko posla kojim se bavite. Da li je to neko ko se ponovo vratio u vaše poslovno okruženje ili obnova saradnje sa starim poslovnim partnerom… Sredinom meseca vas očekuje bitna ljubav sa partnerom sa kojim postoji značajna razlika u godinama ili se radi o vrlo uspešnoj osobi. U tom periodu ćete biti okrenuti ka stabilnim partnerima. Zaobilazite sve one koji vam na bilo koji način deluju neodgovorno i površno, koje interesuje samo provod i ništa više. Prijatelji će odigrati bitnu ulogu u drugom delu meseca.

Zdravlje

Početkom meseca, moguće su alergije, da bi se sve stabilizovalo u drugom delu meseca. Ipak, posetite lekara.

OSTALE ZNAKOVE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...