Vaga – Jarac

Kombinacija Vage i Jarca je dinamična jer oba znaka imaju neki određeni cilj koji žele da postignu. Jarac će kritikovati Vagu što je neambiciozna i nemarna, a Vaga će reći da je Jarac staromodan i “operisan” od ukusa. Ljubav može da se desi, ali i ne mora. Vaga će morati da vodi računa o odnosima, da ne vređa i pomaže Jarcu da ostvari neki cilj. Za uzvrat će biti materijalno obezbeđena.

Vaga – Vodolija

Evo puno ideja, lepog druženja i razumevanja, iako nema dubine u emocijama. Vaga i Vodolija se lako nalaze na mentalnom planu, kao malo ko drugi. Oboje su racionalni i razumeju potrebu za druženjem i angažovanjem, pa skoro da se nikada neće ni svađati. Ali gde nema suštinske razmene, nema ni dubine, niti čvrstine u vezi.

Vaga – Ribe

reklame

Nema mnogo kompatibilnosti između Vage i Riba. Oboje imaju fine manire, jake estetske kriterijume, potrebu za mirom i harmonijom. Pošto je Vaga misaoni tip i fer “igrač”, a Riba je hipersenzitivna i ne zna da uvredi, oni će se pronaći po dobru – i znaće da ugode jedno drugom. Ali treba znati da će Vaga iskorišćavati Ribu.

Slaganje vašeg horoskopskog znaka
Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Škorpion – Škorpion

U ovoj vezi nije zahvalno predviđati, jer su oba partnera ekstremno usmereni jedno na drugo. Dva Škorpiona, koji dele iste potrebe, a one su obojene emocijama na najdubljem nivou. Fatalna ljubav, seks, novac, sigurnost. Vulkanska kombinacija, puno kriza, borbi i želja, i sve to do destruktivnosti.

Škorpion – Strelac – Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Nema prirodno spajajućih elemenata između Škorpiona i Strelca, osim što su im emotivni kapaciteti veliki. Spaja ih jedino potreba za razumevanjem života na najdubljem planu. Razumeće se oni dobro, ali će i biti ljuti protivnici. Škorpion će biti ljubomorniji i tvrdoglaviji, a Strelac neuhvatljiv, večito van, s težnjom da se oslobodi Škorpionovog “gušenja”, ali će mu biti istovremeno i izazov, kome će se vraćati.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.