Ovan – Devica

Ovan je romantičan i prirodno lider, dok je Devica praktična. Ovan je taj partner koji će insistirati na vezi (dosađivati), dok će Devica biti zadovoljna ako je od neke pomoći partneru. Ovan voli takmičenje i novine, dok Devica voli jednoličnost i utabane staze uspeha. Neće Ovan ćutati na eventualne kritike partnera, koje mogu biti uzrok svađama. Neće moći Devica da se nametne partneru i da ga predvodi u ravnopravnom odnosu. Devica će uvek biti u vrsti beznačajnog položaja: u najboljem slučaju – pomoćnik, organizator onoga sto će Ovan sprovesti u delo.

Ovan – Vaga

Ova (kompatibilna) kombinacija moze jako lepo funkcionisati. Ovan je naivan, direktan, probojan, dinamičan, dok je Vaga, nasuprost tome naklonjena radu s ljudima i lako oseti kakve su partnerove potrebe i kako se oseća. Sve ono sto Ovan energično pokrene, to će Vaga ublažavati (da bi teklo glatko), pa i romantične ispade, ali će priznavati partnerove viteške namere. Ovde će biti uzvraćena očekivanja. Ovan će bodriti partnera da bude aktivniji i manje neodlučan.

Ovan – Škorpion

reklame

Ovim Znacima vlada Mars. To doprinosi da se Ovan manifestuje velikom dinamikom, otvorenošću i impulsivnošću, dok Skorpion ima veliku snagu volje, izdržljivost i tajnovitost. Škorpion vidi partnera kao naivnu ličnost i tesko da će moći to da mu predoči. Ovan je otvoren prema svetu, dok je Skorpion zatvoren i okrenut sebi. Međusobnu borbu treba izbeći, zbog žrtava koje mogu proisteći. Ovan će nepromišljeno činiti greške, dok će Škorpion sve dobro promisliti, ali posle neverstva, partnerstvo se verovatno neće obnoviti.

Slaganje vašeg horoskopskog znaka
Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Ovan – Strelac

Ovo su partneri koji mnogo vole slobodu, nezavisnost i ljubavne akcije, i to je jedino oko čega će se složiti. Strelac više razmišlja, proračunat i ima šire razumevanje stvari, dok je Ovan naivan i brzoplet. Oboje vole avanturu, akciju i istraživanje: Ovan je impulsivan i dinamičniji i preduzima inicijativu, dok Strelac razmišlja o svemu, planira i ima ideje. Da bi veza opstala potrebno je dosta razumevanja, što pomalo nedostaje partneru koji je Ovan.

Ovan – Jarac – Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Ovan je dinamičan, impulsivan i voli da se istačinje, da uradi. Jarac je ozbiljan, planira pažljivo i izbegava reskir – nije mu toliko važno da se istačinje, njemu je važan uspeh. Greške koje će činiti Ovan, Jarac će sankcionisati pod firmom neodgovornosti. Najbolje bi bilo da Jarac planira a Ovan da izvršava – samo tako će daleko dogurati.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.