Bik – Lav

Bik voli zadovoljstva i da bude voljen – isto to i Lav! Oboje vole lepe stvari u životu i imaju jaku volju da se bore za njih. Hm, ali oboje su jako tvrdoglavi i uporni. Ukoliko su protivnici, Bik treba da se čuva vrlo jakog ega svog protivnika kojeg može pobediti laskanjem! Bik, takođe, voli lepe stvari, ali nije toliko sklon ekstravaganciji i prikazivanju sebe. Zajedno, čine nepobedivu kombinaciju, ali neka se Bik ipak pričuva i osigura, i neka Bik računa da će da radi, a Lav da šefuje.

Bik – Devica

Dve vrlo praktične osobe koje ne izbegavaju da “zapnu”. Obe cene materijalne vrednosti, pa je Devica tu da bude pomoćnik kako bi se posao obavio bolje, a Bik će, naravno, da “povuče”. Idealni su partneri za neki posao i ekonomiju. Bik će više uživati, a Devica će se baviti vrstom pomoći i dijetama.

Bik – Vaga

reklame

Ova dva partnera vezuje planeta ljubavi i balansa – Venera. Bik je senzualniji i više okrenut materijalnim vrednostima nego Vaga. Vaga je više okrenuta odnosima s ljudima, dinamičnija i svemu što je izvan, dok Bik doprinosi stabilnosti u vezi i stvarima u kući. Ljubav? Naravno! Uživaće (više Bik), u zajedničkim stvarima kojih će biti dosta.

Slaganje vašeg horoskopskog znaka
Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Bik – Škorpion

Koplementaran (dopunjujući), par. Škorpion poseduje intenzivne emocije s velikom potrebom za iskustvom, dok Bik poseduje stabilnost u njima i duboku senzualnost, s jakom potrebom za razmenom. Njihova čulnost se granici sa pohotljivošću i nije čudo sto će se “osetiti” – otuda veza s puno razmene energije. Ali će u vezi Škorpion više težiti da se osigura (vrsta straha). Kada tu sigurnost Škorpion bude osetio, predaće se potpuno. Veza koja obećava vernost. Na materijalnom planu, oboje teže ekonomiji – steći će i sačuvati novac.

Bik – Strelac – Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Bik vrednuje stabilnost u životu i komfor, dok Strelac to ne favorizuje, iako voli i privlači novac kao i Bik. Bik u potrazi za vrednostima, a Strelac za smislom života. Bik će morati da postuje potrebu partnera za tim traganjem, a Strelac će morati da razume partnera što ne voli promene, učenje i putovanja kao on. U svakom slučaju, trgovina i ekonomija su im zajednička interesovanja.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.