Mesečni horoskop za avgust 2021
Mesečni horoskop za avgust 2021

Mesečni horoskop za avgust 2021

Ovan

Ljubav

Pomalo ste vragolasti na početku ovog meseca. Ništa vam nije dovoljno interesantno i energija vam ne miruje. Zainteresovani ste za zabranjeno voće i mogla bi vam se desiti „zabranjena ljubav“. Obično se podrazumeva da su „ zabranjene ljubavi „ i tajne ljubavi, međutim, vi ćete prekršiti pravilo. Mnogima ćete se hvaliti i pričati o svojim ljubavno-erostskim doživljajima, što baš nije neophodno. Pomislite samo da to može doći do ušiju koje to ne smeju da čuju, i onda, eto skandala. Sve ovo će biti akteulno tokom druge i treće nedelje avgusta. Slobodni Ovnovi maće lepa i nadasve dobra druženja puni inspiracija, ponekog „ magičnog “ pogleda, eretskog naboja, posebno u poslednjoj dekadi meseca.

reklame

Posao

U narednom periodu Ovnovi će biti u velikim iskušenjima i problemima tamo gde će ih najmanje očekivati. Situaciju će svakako dodatno iskomplikovati njihova nepotrebna borbenost i nervoza. U dinamici kojom Ovnovi žive usponi i padovi su nešto očekivano i normalno pa tako shvatite i ovo što se trenutno dešava.Naredni period mnogim Ovnovima donosi probleme kroz osobe koje su do juče smatrali prijateljima.

Zdravlje

Pazite se virusnih infekcija. Moguća je zubobolja.

Godišnji horoskop za 2021 godinu – Svi znakovi

Bik

Ljubav

Žene Bikove očekuje prelepo iznenađenje na kraju meseca Srešćete svoju ljubav iz mlađih dana posle dužeg vremena. Iako ste bili sigurni da je ta epizoda odavno završena, srce će vam zaigrati. Inače ste u periodu kada vam se preklapaju događaji i ljudi iz prošlosti sa sadašnjim trenucima. Verujem da ćete odlučiti da još jednom pokušate, samo sada na malo drugačiji, zreliji način. Slobodno se upustite u to, videćete da će biti vrlo interesantno, a ko zna može se završiti čak mnogo lepše nego što vama mašta dozvoljava da pomislite.

Posao

Svojom radinošću i angažovanjem Bikovi će iznenaditi i sami sebe. Vrlo je verovatno da mnogi Bikovi upravo u narednom periodu započnu nova poznanstva, nove emocije… Ne može se reći da će ih to baciti u oduševljenje, oni već dugo veruju da zaslužuju nešto daleko povoljnije. Mnogi Lavovi će se osećati kao da su prinuđeni da pođu na put sa svojima, porodicom ili voljenom osobom. Za Lavove koje ljubav posebno interesuje, srećna zvezda se i njima osmehuje ovih dana. Novi kontakt, dovoljno vremena da se neki odnosi prodube i stabilizuju. Posebno lepi događaji slede onima iz treće dekade.

Zdravlje

Psihosomatske bolesti zbog preosetljivosti.

OSTALE ZNAKOVE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...