Strelac – Vodolija

Postoji mentalna kompatibilnost između Strelca i Vodolije. Oboje su savremenih pogleda, otvoreni, druželjubivi. Oboje idealisti na svoj način: oboje za ravnopravnost polova, za slobodu, oboje poštuju konvencije – sve osim braka. Što više slobode budu imali, to će se više poštovati. Strelac će ipak iskorišćavati Vodoliju.

Strelac – Ribe

Prisutna je izvesna neusklađenost između Strelca i Riba. Ipak, izvesno poklapanje na filozofskom planu, na planu ideja, teorija i imaginacije, može doprineti interesantnoj vezi. Ali Riba ovde ne bi smela mnogo da se osloni na partnera i mora će da uloži puno volje i strpljenja da bi ga razumela. Strelac će je prihvatiti takvom kakva je.

Jarac – Jarac

reklame

Evo dva Jarca, dva ambiciozna tipa, motivisana da postignu konkretni rezultat. Nema ovde mnogo filozofije – rad i samo rad. Ukoliko se budu sukobljavali, neće biti dobro, biće to ljuti protivnici, ali ako se ne takmiče međusobno, pošteno će priznati jedno drugom kvalitete. Iako su “hladni”, uopšte ne znači da ljubav nije moguća.

Slaganje vašeg horoskopskog znaka
Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Jarac – Vodolija

Nema jake zajednice između Jarca i Vodolije pošto Jarac teži da ide kroz život utabanim stazama, prevaziđenim metodama, staromodan, a sve to Vodolija mrzi. Jarac je sebičan, okrenut sebi, a ne kolektivu, jer mu ono služi za sopstvenu promociju i zato će mu ličiti da je Vodolija neambiciozna. Sukob starog i novog.

Jarac – Ribe – Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Iako je značajna razlika u prirodi konkretnog Jarca i sanjalačkih Riba, ipak je moguća lepa kombinacija. Jarac će mnogo pomoći Ribama oko organizacije i motivacije, a Ribe će doprineti da se Jarac zapita o svojim potisnutim i skrivenim željama i da ih osvesti.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.