Devica – Vodolija

Iako se puno razlikuju i “slabo primećuju”, između Device i Vodolije postoji bazična kompatibilnost u smislu razumevanja potreba za društvenim angažovanjem (biti koristan). Devica će Vodoliji uvek davati podršku, ali će i Vodolija da razume Devicine potrebe da (stalno nešto) radi. Na profesionalnom planu su dobri partneri, dobri planeri i organizatori. I Devica će biti od velike koristi Vodoliji, ali samo dok ne kritikuje previše. I ništa više.

Devica – Ribe

Veza između Device i Riba bolje da je i nema, osim ako nešto zajednički ne rade. Ribi će biti najbolje da sluša Devicu. Veza u kojoj Riba ima puno da nauči na “zemaljskom planu”, a Devica da nauči na ljubavnom planu. I naravno: Devića će je iskorišćavati.

Vaga – Vaga

reklame

Evo dve Vage! Evo dve osobe s istim ukusom, istim estetskim kriterijumima, što je jako važno za harmoniju u vezi. Ali pošto svaka ima dendenciju da se iskaže kroz drugog, može doći do izvesne konfuzije u vezi, pa se neće znati “ko plaća a ko pije”. Kažu stare knjige, a i M. Dupor, da su dve Vage samo lahor, povetarac – gnjavaža. Uistinu, nema ovde one prave iskre, nema dubine, nema patnje i bola, i nema trajanja.

Slaganje vašeg horoskopskog znaka
Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Vaga – Škorpion

Prisutan je veliki kontrast u odnosima i ispoljavanju između Vage i Škorpiona. Vaga je fina, spora, rafinirana, otvorena, mirna, diplomatična. A Škorpion je nabijen emocijama, eksplozivan, napadan, netaktičan, zatvoren. Vaga će težiti da izbegne ovog strasnog partnera, ali neće moći da mu odoli kada Škorpion bude počeo da ga izaziva.

Vaga – Strelac – Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Prisutna je harmonija u odnosima izmeću Vage i Strelca, jer jako lepo komuniciraju. Njih dvoje o svemu mogu da se dogovore. A kada se sretnu, iz prve će se osetiti i primetiti, iako se jako razlikuju u temperamentu: Vaga je diplomatična i izbegava konflikte, stremi dobrim odnosima, a Strelac je direktan do tačke prostakluka. Obično Strelac iskoristi Vagu za nešto.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.