Škorpion – Jarac

Kombinacija koja se naziva: ukroćena energija – ali čemu služi kada je ukroćena i kada nema razmene? Oba paertnera su ekstremna u svom ispojavanju, krajnje praktična i osetljiva, s težnjom da se maksimalno zaštite. Ali na profesionalnom planu, njih dvoje su nenadmašni. I neka se Škorpion potrudi da ostane u senci i omogući Jarcu da bude lider. Zapetljaće se oko nekih para.

Škorpion – Vodolija

U potencijalnoj vezi, Škorpion i Vodolija će se sudariti na planu želja. Škorpion je osećajan, ljubomoran, posesivan i napet, oseća se ugroženim, a Vodolija je lišena tog “tereta” i nema težnju da se čvrsto vezuje i bude sputana. Ona ne vidi neprijatelja ni u čemu. Ovo je veza s puno prepreka i nesaglasnosti. Škorpionu će trebati garancije Vodolije da bi veza opstala i da bi joj verovao. A Vodolija očekuje, ipak, mirnije i racionalnije ponašanje partnera.

Škorpion – Ribe

reklame

Između Škorpiona i Riba postoji emocionalna kompatibilnost koja je osnov za razumevanje i razmenu emocija i međusobnih potreba. Jaka emotivna osnova ličnosti kod Škorpiona će se ispoljiti velikim intenzitetom, međutim, koliki god on bio, Ribe će moći da amortizuju i iskontrolišu tu enormnu energiju, za obostranu korist. Ljubav? Pa, da!

Slaganje vašeg horoskopskog znaka
Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Strelac – Strelac

Dva Strelca u vezi: oni istim vrednostima vrednuju šta je najvažnije u životu, pa će moći ravnopravno da diskutuju i da se dogovore na fer osnovi, iako će razmena mišljenja biti puna vatre. O stabilnosti veze nema diskusije, jer je sve moguće kod njih; puno apstrakcije, obećanja, putovanja – dok toga bude bilo, veza će funkcionisati. A ako se bude pojavila neka greška niko od njih neće je priznati.

Strelac – Jarac – Slaganje vašeg horoskopskog znaka

Nema bazične kompatibilnosti između Strelca i Jarca. Apstraktne misli nisu karakteristika Jarca, za njega sve mora biti struktuirano, strogo definisano i bez iznenađenja – monoton život bez izazova. A za Strelca je život avantura i sloboda misli i kretanja (ima ko će da radi). Jarac veruje u sebe i rad, a Strelac je okrenut svemu, samo ne teškom radu. Materijalna sigurnost: Strelac se uopšte ne plaši da neće uspeti. Strelac veruje i neće dozvoliti da ga Jarac koči.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.