Posna riba i pirinač
Posna riba i pirinač

Posna riba i pirinač: Jos jedan ukusan, praktičan i brz recept.

SASTOJCI:

Količina i vrsta ribe po želji, fileti soma, bakalara…
200gr pirinča
2 čase vode
1 časa belog vina
So
Maslinke
povćna kocka za supu izmrvljena ili neki suvi začini

PRIPREMA:

Dublju tepsiju od rerne ili neki drugi sud, namazati uljem i posuti malo soli po dnu. Poređati ribu i pirinač između nje. Odozgo sipati još malo ulja, dve kašike, posuti začine i naliti vodu i vino. Mogu se staviti i grančice ruzmarina, peršuna ili celera. Ruzmarin je koristan jer pečenjem sa ribom, manje se oseća miris ribe. Peći u zagrejanoj rerni nekih pola sata na 220 c.

Posna riba i pirinač
Posna riba i pirinač
reklame

Uživajte u sjajnom ukusu ovog recepta…

Autor: @food_by_iv

loading...