STRELAC – Mali godišnji horoskop za 2017.

Vreme je da strepnje od gubitka posla ili pozicije koja vam godi zaboravite i iskoristite jako povoljan period (od početka februara do sredine aprila) kada će biti potrebno da istaknete sebe i predstavite se pretpostavljenima u najboljem svetlu.

Iskoristite svoje liderske sposobnosti i potrudite se da doprinesete ne samo jednostavnim odrađivanjem posla već dajte sve od sebe da napravite povoljan trenutak da porazgovarate o povišici ili unapređenju, piše besnopile.rs.

reklame
Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Finansije vam na žalost neće biti jača strana, jer koliko je drugima teško da se nose sa vašom impulsivnom prirodom, toliko je i vama samima teško da kontrolišete potrošačku zver koja čuči u vama, spremna da krene u lov čim vam stigne sms da je legla plata.

Obuzdajte se i svedite kupovinu samo na apsolutno potrebne i korisne stvari, što u najvećem broju slučajeva ne podrazumeva prežderavanje u finim restoranima ili vožnju taksijem.

U svakom slučaju mali godišnji horoskop za 2017. vam savetuje da smanjite količinu energiju koju ulažete u ispravljanje krive Drine ili izveđenje besnih glista i pozababite se samokontrolom.

Po ljubavnom pitanju bićete nezadovoljni, razdražljivi i prilično komplikovani, što inače nije osobina vašeg znaka, ali samo do sredine februara kada možete očekivati preporod u odnosima sa dragom osobom.

Osoba iz prošlosti može pokušati da vam destabilizuje vezu ili brak, pa se zbog toga možete osećati loše.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Za slobodne Strelce ništa novo sve do početka leta 2017. kada možete očekivati nagli skok seksualne energije, koja Vam u kombinaciji sa vašim komplikovanim umom može doneti toliko zabave da vam neće biti dobro.

Najsrećniji period u ljubavi čeka vas početkom proleća, a Vama savetujemo da se prepustite i uživate.

Zdravlje će najviše zavisiti od vas. Ne zapostavljajte tegobe koje prećutno trpite i promenite navike. Posavetujte se sa lekarom oko svake sitnice, pa i pod rizikom da vas gledaju kao ludaka i povedite više računa o zdravlju.

Dobra kondicija nije nešto čega se treba plašiti niti je vežbanje toliko grozno i dosadno kako vam se može učiniti na prvi pogled. Bavite se sportom.

loading...