RAK – Mali godišnji horoskop za 2017.

Znak kojim upravlja Mesec, i koji je odgovoran za većinu karakternih osobina Rakova i nagoni vas preteranoj osetljivosti i čestim promenama raspoloženja, doneće i previše posla na poslovnom planu, a posebno u međuljudskim odnosima na poslu, piše besnopile.rs.

Pored mnogih izazova koji Vas očekuju po pitanju poslova sledi vam i nepovoljan period za pokretanje privatnih projekata, pa vam mali godišnji horoskop za 2017. savetuje da sačekate jesen ukoliko želite da započnete privatan biznis ili osnujete preduzeće.

reklame
Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Na emotivnom planu bićete na konstantnoj “klackalici” između onoga što se od vas očekuje i što osećate kao svoju dužnost i iskrene potrebe da sledite prvenstveno svoje potrebe.

LJubavni život Rakova rođenih u prvoj dekadi jula, biće obojen borbom za naklonost osobe koja im već se duže vreme putuje po mislima.

Kada je emotivni život Rakova u dugim vezama u pitanju, imaćete utisak da je partneru sve važnije osim vas.

Položaji planeta u maju i oktobru doneće vam mogućnost da obnovite staru ljubav ali i energiju da započnete novu romansu sa osobom koju ste dugo smatrali za prijatelja.

Po pitanju zdravlja mali godišnji horoskop za 2017. vam poručuje da ne izbegavate lekara i ne zanemarujete simptome “običnih” prehlada, već da se o svemu posavetujete sa svojim lekkarom.

Nekih većih problema neće biti, ipak, ne može da škodi da malo povedete računa o ishrani i radite na podizanju imuniteta i opšteg fizičkog zdravlja.

loading...