ŠKORPIJA – Mali godišnji horoskop za 2017.

Po materijalnom pitanju ne bi trebalo da imate nekih većih izdataka ili gubitaka, ali ako sve prepustite drugima, možete rizikovati da uprskate nekoliko povoljnih prilika za uvećanje prihoda.

Finansijama ćete upravljati mudro poučeni iskustvom iz 2016. godine i upravo to će vam ukazati na nekoliko mogućnosti za ogromnu uštedu. Sredinom proleća možete doći u iskušenje i upustite se u kupovinu o kojoj bi trebalo dobro da porazmislite, piše besnopile.rs.

reklame
Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Slobodne Škorpije sredinom meseca Maja mogu doći u iskušenje da se upuste u nestašnu avanturu sa osobom iz radnog okruženja.

Ova veza može imati veoma zanimljiv ishod ukoliko je u pitanju osoba u vatrenom znaku, a sretnim Škorpijama smeši se veridba ili brak.

Škorpije koje su u braku bi trebalo dobro da razmisle da li je mudro ovakve prilike koristiti impulsivno i zarad trenutnog zadovoljstva rizikovati gubitak osobe koja ih uporno trpi i voli.

Usamljene ili razvedene osobe u znaku škorpije može zainteresovati starija osoba u znaku Ovna, poručuje mali godišnji horoskop za 2017. godinu.

Tokom aprila očekuju Vas problemi sa respiratornim traktom i krvnim sudovima.

Mali godišnji horoskop za 2017.op za 8. jul 2016.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Damama preporučujemo u ovom periodu jogu i kvalitetne tehnike disanja, trčanje ili šetnje na čistom vazduhu і sl koje će skratiti put do rasterećenja od tenzije koje  vas neprestalno pritiskaju.

Uvrštavanje ovih aktivnosti u dnevni raspored obaveza može povoljno uticati na krvni pritisak i opšte zdravlje.

loading...