BIK – Mali godišnji horoskop za 2017.

Mali godišnji horoskop za 2017. predviđa priliv veće količine energije tokom 2017. godine koju bi najmudrije bilo usmeriti na frontove koji se tiču vašeg opšteg usavršavanja i emotivnog uzdizanja, piše besnopile.rs.

Ipak, stoji upozorenje da ovu energiju ne smete razbacivati ili uludo trošiti na ljude ili poslove koji vas direktno ne dotiču. Lepo je pomoći drugima, ali nikako nemojte raditi ništa na svoju štetu. Zreli, dobri i svesni ljudi u vašem okruženju vam ovo nikada neće uzeti za zlo.

reklame
Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Mnogi Bikovi razmišljaju o pokrteanju privatnog biznisa, ali imajte na umu da je 2017. godina pravi trenutak da impresionirate saradnike ili predpostavljene svojim praktičnim rešenjima i predanim radom. Očekuje Vas godina prepuna izazova i lepih prilika za one koji su zaista spremni na izuzetno i kreativno zalaganje na polju karijere.

Nemojte zanemariti mogućnost napretka na trenutnom radnom mestu, jer iako vam se može učiniti da niko ne primećuje ono što vi radite, u realnosti stvari mogu izgledati malo drugačije.

Ukoliko priželjkujete sreću i napredak u ljubavi, u 2017. imaćete dovoljno prilika za neke veoma interesantne preokrete. 2017. godina je godina sreće u ljubavi za većinu Bikova, a srećne pripadnice nežnijeg pola mogu očekivati proširenje porodice ili veliki pozitivni pomaci za one bikove koji su u dugim vezama.

Ipak savetujemo oprez u ljubavi sa vašim idealnim partnerima – Jarčevima, a mali godišnji horoskop za 2017. savetuje da radije negujete dobre poslovne nego emotivne odnose, uprkos međusobnoj privlačnosti koja može da vam donese samo glavobolje.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Po pitanju zdravlja mnogo toga će zavisiti upravo od ishrane i, budite spremni na drastične promene u odnosu na prethodne periode. Ipak, ako ste od osoba koje inače manje jedu ili ne poklanjaju dovoljno pažnje ishrani, možete očekivati velik pad energije u opštem smislu i savetujemo Vam da se okrenete hrani bogatoj vlaknima, mineralima i proteinima.

Generalno, u dobroj ste kondiciji i nemojte zanemarivati fizičke aktivnosti.

loading...