Da konačno znaš na čemu si: Evo šta muškarac misli kad ti kaže da si slatka, a šta da smatra da si lepa
Foto: freepik.es

‘Zašto je sad rekao OVO?’, ‘Šta je mislio pod ovime?’ – mogu li se pročitati muške misli? Rekao je da si slatka? Znači li do da si u ‘frend-zoni’ i nisi mu zapravo privlačna? I šta misliš šta je to na tebi najviše seksi: grudi, guza ili mozak?

Muškarci, za razliku od nas, često ne vagaju baš svaku izgovorenu reč pa nas često ostavljaju s upitnicima iznad glave. Zbog toga naš ženski analitički mozak ima jako puno posla, pogotovo u prvim mesecima veze. Nekad ni sami ne znaju da njihove izjave imaju dublje značenje, a ako te je ikad zanimalo što se krije iza epiteta ‘lepa si’, ‘slatka si’, ‘seksi si’, evo objašnjenja.

‘Slatka si’: oprezan je…

Muškarci koriste ovu nevinu frazu u početnim fazama veze dok je teren još pomalo klimav – nije još siguran kako se kotira kod tebe, ali ipak želi da ti da do znanja da mu se sviđaš. Nikako nemoj da misliš da te zbog tvog baby lica ne smatra privlačnom ili zavodljivom, jednostavno ne želi da pomisliš kako te zamišlja isključivo u spavaćoj sobi. Imaj na umu da su slatke devojke neodoljive i teško im koji muškarac može reći ‘ne’, a često ih karakteriše i mladolik izgled.

reklame

‘Seksi si’: ovo ima vrlo duboko značenje

Mnoge žene misle da se ovaj kompliment veže uz izazovan izgled, a on je u stvari mnogo više. Naravno, ako ti kaže da si seksi dok mu se približavaš u spavaćoj sobi u čipkastom donjem rublju, jasno je na šta misli. Ali, tvoj seksepil je mnogo više od toga! Seksi je ženina snaga i sposobnost da istovremeno odgaja decu, bude ravnopravna partnerka svom mužu i odrađuje osmosatno radno vreme; seksi je inteligentna žena koja zna šta želi u životu i ne boji se da to zgrabi; seksi je pre svega ženin mozak, a tek onda pripijena haljina, visoke potpetice i donje rublje.

‘Lepa si’: kompliment koji nosi najviše bodova

Izraz koji u sebi sadrži savršenu kombinaciju slatkosti i seksepila. Muškarci se ovom reči ne razbacuju samo tako i čućeš ih sa njegovih usana tek u zrelijoj fazi veze. Ovde se takođe ne radi samo o fizičkom izgledu već o lepoti ženinog karaktera koji ga je potpuno očarao. Kada ti kaže da si lepa znaj da si ga osvojila na svim nivoima i da ostatak života želi da provede uz tebe. Zapamti, lepa haljina nije lepa sama po sebi, lepa je zbog žene koja je nosi.

miss7.24sata.hr

loading...