VODOLIJA – Mali godišnji horoskop za 2017.

OVA godina bi mogla biti vrlo značajna za vas.

Neke od imućnijih Vodolija će se upustiti u humanitarni rad, politiki lli sport.

reklame

Finansijske transakcije kojime ne možete da odolite doneće nekoliko izazova. Od kraja leta i jeseni savetujemo da prihvatite predlog za saradnju sa ljudimakoji posluju u inostranstvu jer ćete dobiti zasluženi novac koji vam je toliko potreban, piše besnopile.rs.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Povremena previranja u saradnji sa Blizancima, i Jarčevima biće nešto na šta ćete i oguglati, ali Vam svakako savetujemo da se upuštate u konflikte sa kolegama koji su na višoj poziciji na korporativnoj lestvici od vas.

Što se ljubavi tiče kod vas se nikada ne zna na čemu ste, jer je Sunce, planeta entuzijazma i strasti, vladalac vaše sedme kuće partnerstva i vi jako lako poklanjate srca ali isto tako i lako odljubite. Dovoljno je da Sunce malo odmakne od vas i preseli se u neki znak iz koga vam šalje negativne vibracije, poručujue Mali godišnji horoskop za 2017.

Početkom godine, možete očekivati pad imuniteta zbog preuzimanja velikog broja obaveza na sebe na poslu.

Mali godišnji horoskop za 2017.

Sredinom marta, zdravlje će trpeti posledice zbog prevelikog napora іli teških uslovima rada. Budite fizički aktivni, bavite se sportom, plivajte, i više boravite na svežem vazduhu.

Stariji Strelčevi bi trebalo da obrate pažnju na novembar, jer u tom periodu može doći do kardio-vaskularnih tegoba ili problema sa bubrezima.

loading...