JARAC – Mali godišnji horoskop za 2017.

Iako većina ljudi o vama pretpostavlja da ste hladni i preterano ambiciozni, vi u stvari sve radite radite punim srcem, a kada vas neko razočara, okrenućete mu leđa kao da nikada nije ni postojao.

Saturn, vaš vladaoc u znaku Raka daje vam potebnu mudrost, dom vaš ponos ne dozvoljava da pokažete koliko je kredita kod vas bilo ko potrošio. Time ljude držite u neznanju, a sebi ostavljate manevarski prostor, što čini da se osećate nadmoćnije, piše besnopile.rs.

reklame
Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

2017. godina će biti vaša godina po mnogim pitanjima, a ponajviše na finansijskom planu. Osetićete veliku snagu koju bi trebalo pametno iskoristiti u smislu stručnog usavršavanja, ili mogućih unapređenja.

Brokerske transakcije ili kockanje su za mnoge predstavnike vašeg znaka veliki izazov.

Budite svesni da možete očekivati ogrmne gubitke u igrama na sreću, pa vam mali godišnji horoskop za 2017. savetuje da se posvetite svojoj struci i izbegavate kockanje po svaku cenu, a posebno tokom zime i proleća 2017. godine.

LJubavni život biće pun uzbuđenja koja ćete dobro podneti, a početkom leta očekuje vas period praštanja i razumevanja koji može biti bolan, ali će u budućnosti biti ključan za preporod vaše veze.

Pokažite razumevanje i imajte strpljenja za partnerove povremene izlete u sumanute i nerealne situacije koje vas uvek čine napetim i pokušajte za promenu da razumete kako se vaš partner zapravo oseća.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Slobodni Jarčevi mogu imati romantične susrete sa Vodolijama, Ribama, Rakovima ili Devicama.

Tokom prvog dela godine psihička iznurenost vam može doneti glavobolje tenziju, a s početka jeseni očekuju vas manji problemi sa pritiskom.

loading...