Ljubavni horoskop za 2021 godinu
Ljubavni horoskop za 2021 godinu

Ljubavni horoskop za 2021 godinu: Mnogi parovi su bili primorani da se udalje, dok su se drugi još zbližili u karantinu – čak i pre nego što su se osetili potpuno spremnim za to. Pa i virtuelna zabavljanja nisu bila retkost, što je bilo prilično iscrpljujuće. Ipratili smo 2020, godinu, pa pogledajmo vaš ljubavni horoskop za 2021. godinu i proverimo da li bi stvari mogle biti drugačije u budućnosti.

Iako će uvek biti u igri nebrojani faktori, i još uvijek ćemo morati poštrovati pravila distance, makar neko vreme, astrolozi kažu da će stvari postati drugačije već kada sat za Novu godinu bude otkucao ponoć.

Svake godine energija se pomera donoseći novu nadu i novi početak na ljubavnom planu, tvrdi Emili Adam, astrolog, a imajući to na umu, evo vašeg ljubavnog horoskopa za 2021. godinu.

reklame

Numerologija za 2021 godinu: Prognoze za ljubav, posao i Vaš lični broj

Ovan

Iako su se svi osećali zaglavljeno i dosađivali se, 2020. godina je bila posebno teška za Ovna. Ali 2021. obećava promenu. Bez obzira da li ste u vezi, tražite novu ljubav ili želite provesti neko vreme sami, ne bojte se ići za onim što zaista želite. Koristite novogodišnju noć kao dugme za resetovanje.

Što se tiče poznanstava, imaćete sreće. Cela 2021. će vam doneti dobre stvari na ljubavnom polju, naročito u proljeće. Tada ćete žeeti da se aktivirate i slaćete poruku da ste spremni za novi ljubavni ciklus.

Bik

Nova godina može biti pomalo haotična za Bika, zato se pripremite za kretanje u potencijalno škakljivim situacijama kada su veze u pitanju – bilo da ste u neobaveznoj vezi ili ozbiljnoj. Ako se veza završi, okrenite se sebi i mislite o pozitivnim stvarima. Zapamtite da nije sve zamišljeno da traje večno, pa ako se slučajno nađete sami, jednostavno to pustite i uživajte u slatkom solo vremenu.

Godišnji horoskop za 2021 godinu

Blizanci

2021. godina će verovatno biti godina u kojoj ćete se zvanično donijeti neke odluke. Ljudi koji imaju energiju Blizanaca imaju priliku da 2021. godine izgrade odnose koji mogu da potraju. Šta god da želite da uradite, budite iskreni. Odluke donosite sa namerom, integritetom i jasnoćom, i stvari će samo tada ići glatko.

Kineski horoskop za 2021 godinu, godinu BIVOLA

Rak

Dobre vesti: Vaš ljubavni život 2021. biće manje dramatičan nego 2020. Zašto? Saturn i Jupiter su se pomerili sa teškog aspekta. To znači da će se vaša topla ličnost lakše povezati sa novom ljubavlju ili obnoviti staru. Vaš ljubavni život bi mogao ponovo postati pomalo zbunjujući pred kraj godine. U tom slučaju osvetite sebi malo vremena koje ste zapostavili.

Ljubavni horoskop za 2021 godinu a nastavak je na sledećoj strani

loading...