Kineski horoskop za 2021 godinu
Kineski horoskop za 2021 godinu

Kineski horoskop za 2021 godinu: Naredna godina, prema kineskom horoskopu, je godina Bivola. Ovaj znak je konzervativac, materijalista, ali i vredan radnik. To su osobine koje će biti i više nego dobrodošle u godini pred nama…

Trud i rad na poslu biće prikladno nagrađeni, a osobe koje svoju kreativnost i hobi pretvaraju u biznis moraće da ulože mnogo više trudna nego što su mislili ako žele da uspeju u godini Bivola.

Pacov

1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020.

Predstavnici ovog znaka postaviće sebi velike ciljeve, a da bi ih ostvarili, moraće puno da se trude i puno da ulažu na svim nivoima. Položaj u društvu će vam se poboljšati, postaćete osoba od autoriteta čije se mišljenje sluša i uvažava. Ipak, godina Bivola će samo retkima dozvoliti da zauzmu lidersku poziciju. U ovoj godini to je za vas i bolja opcija.

Uživate u potpuno harmoničnim odnosima za voljenom osobom. Ako ste u vezi, velike su šanse za brak i proširenje porodice. Ako ste slobodni, prija vam društvo nekoliko zanimljivih osoba, ali jedan događaj koji vam predstoji u budućnosti, verovatno na poslu, prevagnuće da se odlučite za jednu.

reklame

U ovoj godini najviše ćete se baviti finansijskim pitanjima. Na jesen će prihodi biti najbolji, iako ćete pre toga imati većih izdataka. Na profesionalnom polju, ova godina predviđa stabilnu poziciju na poslu. Unapređenje je malo verovatno, ali ćete na poslu biti generalno zadovoljni.

Godišnji horoskop za 2021 godinu – Svi znakovi

Bivo

1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009.

Bivo u ovoj godini neće odmarati nimalo, ali to predstavnike ovog znaka i raduje. Ovo će biti naporna, ali i godina kada će se uložen rad isplatiti. Zvezede su vam naklonjene, pa ćete postići veliki uspeh.

2021. godina će biti i godina ljubavi. Zauzeti će vezu podići na viši nivo, a između vas i partnera će vladati harmonija. Oni slobodni prestavnici ovog znaka će početkom godine upoznati osobu koja će ih zaintrigirati. Zračićete šarmom, pa će reko ko ostati imun na vašu pojavu.

Ukoliko planirate neka ulaganja, 2021. godina je dobra za to, ali dobro razmislite pre nego što uložite svoj novac. U prvoj polovini godine nećete primetiti velike pomake na poslovnom polju i polju finansija. Ukoliko budete vredno radili, sve će se isplatiti u oktobru, kada vas očekuje veći priliv novca.

Bićete skloni burnim reakcijama i izloženi stresu, što može da izazove zdravstvene probleme. Trudite se da više vremena provodite u prirodi ili meditirate, kako biste sačuvali zdrav razum.

Tigar

1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010.

Naredne godine moraćete da povedete računa o onome što izgovarate da vas nepromišljene reakcije ne bi skupo koštale. Ukoliko se bavite nekim umetničkim poslom, za vas će 2021. biti jako spešna. Najveći napredak na polju karijere možete očekivati krajem februara i početkom marta.

Ova godina će biti u znaku rešavanja starih sukoba. Velika je mogućnost da će neka osoba iz prošlosti ponovo postati aktuelna i da će se kod vas probuditi ugašene emocije. Zvezde sugerišu da je dobro vreme da pružite još jednu šansu bivšem partneru. Slobodni predstavnici ovog znaka će stalno nailaziti na neke prepreke što se ljubavi tiče. Povoljniji period sledi tek od septembra.

U martu se mogu pojaviti neočekivano veliki troškovi, zato bi bilo dobro da već sad počnete da štedite. Nešto povoljni period sledi početkom jeseni, naročito ukoliko se bavite transportom ili nekretninama. Postoji velika mogućnost za promenu radnog mesta. Ove godine morate biti fleksibilni i snalažljivi ukoliko želite da postignete uspeh na polju karijere.

OSTALE ZNAKOVE MOŽETE PROČITATI NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...