LAV  – Mali godišnji horoskop za 2017.

Lavovima neće biti preterano lako, posebno onim predstavnicima ovog Znakka koji su u zrelim godinama, jer im predstoji suočavanje sa vrlo nezgodnim neprijateljima koji imaju hiljadu lica.

Neke vrlo bliske osobe će biti u velikom iskušenju da provere izdržljivost vaših nerava, posebno po pitanju poverljivosti i prijateljske odanosti, piše besnopile.rs.

reklame
Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Savetujemo Vam da se posvetite porodici i provedete više lepih trenutaka u društvu najbližih članova porodice. Nepravedno ih zapostavljate, pa razmislite o tome da u narednom periodu više vremena provedete sa njima umesto sa površnim poznanicima koji se izdaju za prijatelje.

Na ljubavnom planu možete očekivati vedro i stabilno vreme, bez značajnih promena i možda pomalo dosadan period.

Naravno, uvek možete pokušati da prevarite sudbinu, prekršite svoja pravila i spremite se na spontani napad na osobu koja vam se već duže vreme dopada. Uradite baš ono što nikada ne biste u normallnim okolnostima i pokušajte da oslobodite Lava koji čuči u zasedi duboko u vama!

Lav je znak apsolutne energije i revolucionarnog duha, pa bi kao rođeni lideri trebalo da svoje organizacione sposobnosti stavite na test i pokažete više inicijative na poslu, jer vam već na početku godine nailazi veoma povoljan period za napredak na poslu.

Mali godišnji horoskop za 2017.horoskop za 28. jul 2016
Mali godišnji horoskop za 2017.

Ukoliko posedujete sopstveni biznis, početkom maja imaćete nekoliko povoljnih nedelja za unapređenje poslovanja.

Zdravlje prilično stabilno, ali vam kondicija nije na najzavidnijem nivou, pa pokušajte da se malo više angažujete na aspektu fizičkih aktivnosti. Redovne duge šetnje na čistom vazduhu će vam svakako prijati.

loading...