BLIZANCI – Mali godišnji horoskop za 2017.

VI ste pod uticajem Merkura, koji vas čini pragmatičnom, ali često i nervoznom osobom, pa vam savetujemo strpljenje, planiranje i trezvenost prilikom donošenja važnih i korenitih promena u 2017. godini.

Obzirom da je 2017. godina finansija, savetujemo vam da sa posebnom pažnjom postupate na finansijskom planu, jer, iako vas čeka povoljna godina, ne smete zanemariti mogućnost povremenih uspona i padova, posebno ako imate sklonost da brzate i ulažete u rizične poslove zarad veće dobiti, piše besnopile.rs.

reklame
Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Ako ste pak jedan od izuzetaka i spadate u odgovorne i ozbiljne Blizance smeška vam se prrilika za veliki uspeh, i zavidno povećanje prihoda.

Ogroman kreativni potencijal koji ćete pronaći u sebi koji će vam prilično goditi, posebno nakon teške i nepovoljne godine kakva je bila prethodna. Postoji mogućnost da najveći deo zarade ostvarite kroz saradnju sa strancima.

U ljubavi ste vrlo dosledni, ali se sve do sredine leta možete te se osećati zanemarenim, ili možda s pravom posumnjati u partnerovu vernost. Ipak, najveću energiju imaju upravo vaši postupci, pa vam mali godišnji horoskop za 2017. savetuje da duboko u sebi potražite snagu i oživite stare strasti i podsetite partnera na osećanja koja su vas i spojila.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Logično, što se više budete bavili sobom u najstojanju da postanete bolja osoba za sebe, promene koje će neminovno uslediti učiniće vas boljom osobom i za ostale. Nikada nemojte zaboraviti ni činjenicu da svi mi krojači sopstvene sudbine i ništa ne prepuštatajte slučaju.

Povedite računa o ishrani, jer nije samo dovoljno utoliti glad i smanjite unos nezdrave, brze hrane i alkohola.

loading...