VAGA – Mali godišnji horoskop za 2017.

Vama će ova godina prosto rečeno proleteti i imaćete utisak da vam vreme izmiče, ali to ne znači da ćete propustiti neke od izvanrednih prilika da oplemenite svoj život na ljubavnom planu. Sreća bi vam mogla biti veliki saveznik u 2017. na polju posla i finansija. Zdravlje će vas uglavnom odlično služiti, piše besnopile.rs.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

2017. godina će biti jako povoljna za nove ljubavi. Ukoliko nemate partnera, upamtite, pred vama je idealan period za pronalaženje prave osobe.

reklame

Za one u stabilnim vezama savetujemo da dobro balansiraju i održavaju strasti na prijatnom nivou. Učinite vaše odnose romantičnim i uzbudljivim, ali imajte i osećaja za one trenutke kada partneru treba malo prostora i generlno se potrudite da razumete kako se partner oseća.

Vage koje priželjkuju ili planiraju prinovu će imati dosta sreće u 2017. godini.

Na poslovnom aspektu neće biti značajnijih promena po pitanju vaših osećanja i utisaka kako ne uspevate da postignete dovoljno, a ovaj će vas utisak mučiti i u 2017. godini

U slučaju da niste student ili školarac, možete očekivati daleko povoljniji period za akumulaciju značajnije količine materijalne dobiti.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Po pitanju finansija, mali godišnji horoskop za 2017. savetuje da dobro uskladite svoj budžet i apetite. Pokušajte racionalnije da raspolažete sredstvima, pogotovo kada je reč o trenutnim zadovoljstvima.

Ukoliko ste skloni upotrebi modernih tehnologija, pokušajte da započnete neki mikro biznis preko interneta ili pokrenete blog.

Po pitanju zdravlja zvezde poručuju da je krajnje vreme da podhitno u vaše redovne aktivnosti uvrstite neki vid sportske rekreacije, ako želite da zadržite dobar imunitet, opšte zdravlje i izdržljivost u spavaćoj sobi.

loading...