RIBE – Mali godišnji horoskop za 2017.

Pripadnici ovog znaka rođeni u februaru usmeriće svu raspoloživu energiju u rešavanje pitanja opšteg interesa, kao i na poslove koji podrazumevaju timski rad ili saradnju sa organizacijama koje se bave humanitarnom delatnošću.

Pozicija planeta tokom proleća 2017. najavljuje period velikih borbi i truda koji će se konačno iplatiti krajem leta, kada možete očekivati ili značajan priliv prihoda ili napredak na poslu, piše besnopile.rs.

reklame
Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

U ovom nastojanju da se izdignete iz “zlatne sredine” biće nekoliko izazova uglavnom vezanih za saradnju sa ljudima iz vaše radne sredine. Mali godišnji horoskop za 2017. Vam savetuje da negujete prijateljske i fer odnose sa osobama u znaku Jarca i Device, jer upravo od kvaliteta komunikacije sa njima na poslu zavisi vaš zasluženi napredak.

U slučaju da se bavite administrativnim ili državnim poslovima, gotovo sigurno možete očekivati drastične promene na poslu. U jesenjem periodu mogući su veći novčani dobici kao što su dobitak na lutriji ili nasledstvo.

Početkom zime nastupa povoljan period za dobijanje kredita ili ulaganja u nove poslovne projekte.

Po pitanju finansija imaćete utisak da vam novac klizi iz ruku, ali vodeći se devizom “moraš potrošiti nešto para da bi zaradio više para” uspećete da ostvarite dobit kroz ulaganja u malo rizičnije poslovne poduhvate.

U ljubavi neće biti nekih većih promena, ali takođe ni prevelikih trzavica, što će vam dobro doći i prijati posebno nakon teške i nepovoljne godine kakva je 2016.

Nemojte da vas ova prognoza deprimira, bez preteranih očekivanja nema ni prostora za velika razočarenja, pa se potrudite da malo više radite na sebi umesto što ćete preterano brinuti.

Svaki napredak na ličnom planu u smislu emotivnog sazrevanja učiniće da budete prijatnije društvo za suprotan pol, što će posebno osetiti osobe u znaku Ribe koje su u gudim vezama sa pripadnicima vodenih znakova.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Moguće razočarenje na ljubavnom planu očekujte krajem godine, kada će do tada harmonični odnosi sa Ribama, Strelćevima i Devicama biti ozbiljno narušeni.

Zdravlje će tokom 2017. godine u mnogome zavisiti od vaše sposobnosti da odolite prekomernoj upotrebi alkohola ili drugih opijata.

Izbegavajte lekove za smirenje.

Piše besnopile.rs.

loading...