DEVICA – Mali godišnji horoskop za 2017.

Device su po mentalnom sklopu najsličniji Blizancima, zbog zajedničkog vladaoca Merkura, ali daleko mudriji, staloženiji i praktičniji, što im u 2017. godini može doneti dosta dobiti, pogotovo kroz saradnju sa strancima.

Na finansijskom planu, mali godišnji horoskop za 2017. vam savetuje da tokom aprila, septembra i decembra ne potpisujete velike ugovore, niti da stvarate prevelike tenzije u odnosima sa konkurencijom. Dobro osmišljena i pametna saradnja sa njima može dovesti do velikog novca, ali jedino u smislu partnerskih odnosa, piše besnopile.rs.

reklame
Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

S obzirom na to da je vas nemoguće promeniti, partner će imati problema da uskladi svoja očekivanja sa realnom satisfakcijom, pa tokom 2017. godine možete očekivati manja previranja i povremene nenadane izlete u preterano romantične trenutke.

Nesumnjivo je da će partner pokušati da istraje u nastojanju da povrati strast u vašoj vezi, pa možete očekivati nekoliko nesvakidašnjih situacija.

Slobodne predstavnike ovog znaka čeka jako zanimljiva godina, posebno u letnjem periodu, konkretnije prvom polovinom avgusta, jer će vas tada savladati vaša kontinuirana želja da konačno pronađete srodnu dušu.

Možda će vaša sujeta biti pogođena povremenim neuspesima, ali možete očekivati razrešenje koje će ići u vašu korist. Između ostalog, pomoćiće vam i da prihvatite da morate da činite ustupke, ali ne samo u teoriji ili na rečima, već i na delu.

Mali godišnji horoskop za 2017.
Mali godišnji horoskop za 2017.

Zdravlje bez većih problema, ipak, dobro bi bilo da promenite svoj stav prema porocima.

Ako biste se posvetili sopstvenom zdravlju onoliko koliko ste posvećeni razonodi i izlascima, učinili biste monogo za vaše zdravlje, pa razmislite šta su vam prioriteti.

loading...