VAGA (23.09.-22.10.)

Žena Vaga je posvećena pronalaženju ljubavi. Njoj treba partner da uravnoteži svoj život.

U isto vreme, treba sa njim da bude ravnopravna, a ne da stoji iza partnera ili da bude tretirana loše.

reklame

U seksu je za Vagu sve u deljenje. Dve osobe posvećene su da jedna drugu zadovolje. Suština je da suprotnosti pronađu ravnotežu i time postanu jedno, što ih čini kompletnim. U skladu s tim, Vaga želi da u ovom činu da bude jednaka na svaki mogući način. Ne zavodnica, niti zavedena, već da dve osobe doprinose u istoj meri.

S obzirom da je seks nešto sveto za Vagu, ona obraća veliku pažnju na detalje i ozbiljne pripreme, retko ulazi u to iz hira. Za partnera koji nije dao koliko ona, već se više bavio ličnim zadovoljstvom, Vaga nema strpljenja. Jer, kako onda da postanu jedno? Vaga želi sve isto i istovremeno.

Vagom vlada Venera, tako da su flert, ljubav i romantični gestovi njeno drugo ja. Rođene su za flert, koristite svoj šarm, harizmu i lepotu i flertuju sa skoro svima.

Kako se slažete u ljubavi
Kako se slažete u ljubavi

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA VAGOM

Ako je u potrazi za zabavom, onda treba da nađe partnera u horoskopskom znaku Bika, Vage ili Ovna.

Ako je spremna da se skrasi, najpogodniji partner će biti Vodolija i Blizanci. Sa Vodolijom uživa u bogatom društvenom životu, dok joj muškarac u znaku Blizanaca savršeno odgovara, intelektualno i seksualno. Rak je previše mračan za njenu svetlu, sunčanu prirodu, pa ova veza neće biti pogodak.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.