DEVICA (23.08.-22.09.)

Žena Devica preuzima kontrolu nad svakim detaljem u svom životu. Ali šta je sa pronalaženjem ljubavi?

Device su uglavnom vrlo analitične. Često napreduju u poslovnom svetu, ali ne toliko u svetu romantike. To je zato što imaju tendenciju da analiziraju svaki detalj ponašanja potencijalnog partnera.

reklame

Spolja izgledaju veoma mirno i stabilno, ali iznutra, njihove misli se ne smiruju. Zbog ovoga mogu da deluju nezainteresovano za potencijalnog partnera.

Žena Devica je takođe i beznadežno romantična. Ona od malena mašta o trenutku kada će ona vidi svoju srodnu dušu u prepunoj sobi.

Za Devicu ništa nije lako, pa tako ni seks. Devica teži savršenstvu i spremna je da utroši svaki napor i vreme da ga dostigne. Savršenstvo koje traži je tehničke prirode, dok su emocije sekundarne.

Više od većine ljudi, Devica sasvim precizno zna šta želi, kako vodi ljubavi, kao i da istražuje reakcije partnera i učini upravo ono što partner voli. To je kao nauka u laboratoriji, improvizacija nije njena jača strana, kao što nije ni aljkavost.

Kako se slažete u ljubavi
Kako se slažete u ljubavi

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA DEVICOM

Kada traži neobavezni seks, obično ga dobija sa nekim koga zna, a ko je najčešće u horoskopu Blizanac, Škorpija ili Vodolija.

Kada želi vezu, osobe s kojima se slaže su Bik, Jarac, ili kolega perfekcionista Devica. Devica i Bik imaju mnogo toga zajedničkog, razumeju jedan drugog, dele osobine, vrednosti i ljubav, savršeno! Slično je i sa Jarcem – uvek su tu jedno za drugo i ova veza je zauvek. Veza dve Device može da bude harmonična i dramatična, oni se odlično razumeju i cene sve osobine partnera. Ovna treba da izbegava – dok Devica sve radi na svoj način, Ovan želi uvek sve da kontroliše.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.