LAV (23.07.-22.08.)

Žena Lav je vrlo jaka, stabilna, moralna i nepokolebljiva. Osim toga, ova žena je zaista jedinstvena, njena inteligencija, lojalnost, postojan karakter i bezrezervna privrženosti, privlače druge blizu nje.

Ponosna, hrabra, vrlo kreativna i širokih shvatanja, ima veliki kapacitet da voli.

reklame

Sa druge strane, može da bude nadmena, posesivna i svojevoljna i ne želi da prihvata ideje drugih.

Kada je u pitanju seks, Lav je definitivno za zadovoljstvo. Ona traži pažnju i završetak. Nije je previše teško zadovoljiti.

Sama pažnja je hrana za njenu sujetu, koju treba stimulisati, da bi se osećala zadovoljno. Ista ta sujeta je ono što je potrebno da Lavica bude dobra i brižna ljubavnica.

Iako bi ovo moglo da izgleda kao pogrešna motivacija, rezultat može biti sjajan za oboje.

Kako se slažete u ljubavi
Kako se slažete u ljubavi

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA LAVOM

Lav je vatreni znak, pa se u ljubavi slaže sa drugim vatrenim horoskopskim znacima, Ovnom i Lavom, kao i sa vazdušnim znacima Blizancima i Vagom.

Opšte pravilo kaže da Blizanci voli da bude iza scene, a Lav van ispred, što može da znači da su nespojivi, ali i da se dopunjuju. Ukoliko podržavaju snove partnera, ovaj odnos če odlično da funkcioniše. Dinamični spoj Lava i Vage čini da oni zajedno zrače posebnim sjajem, posebno na društvenoj sceni. Ako brinu jedan o drugom, mogu zauvek da ostanu zajedno. Jarac Lavici nikada neće oprostiti njenu dominaciju, pa je ova veza teško moguća.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.