ŠKORPIJA (23.10.-21.11.)

Žene Škorpije imaju energiju koju je nemoguće ignorisati. Kao jedan od najambicioznijih znakova horoskopa, namerene su da uspeju u borbi sa dosadom u svakodnevnom životu. Njima je potrebno uzbuđenje, kao i uživanje u intenzivnom seksualnom životu.

Žena Škorpija nikada neće biti zadovoljna bez neverovatnog partnera u krevetu. Pronalaženje ljubavi je nužnost, jer će njen fizički apetit biti jednako jak kao i emocionalni.

reklame

Kao i u svakom drugom aspektu života, ne uzdržavaju se ni u ljubavnim odnosima. Njihove jake emocije mogu lako da pređu u opsesiju, što ih čini ljubomornim i osvetoljubivim.

Žena Škorpija je master flertovanja sa svojom intenzivnom seksualnošću, senzitivnošću i sugestivnim bezobrazluka.

Ona zna kako da privuče muškarca. Toliko uživa u flertu da ne želi da se on ikada završi. Za njih je zabavno dati nekome strastveni pogled, seksi osmeh i zavodljivi dodir.

Kako se slažete u ljubavi
Kako se slažete u ljubavi

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA ŠKORPIJOM

Slaganje horoskopskih znakova za Škorpiju: ako želi samo zabavu za jednu noć, treba da izabere Bika, Strelca ili Ovna, a kada je u potrazi za srodnom dušom, onda Ribe ili Raka.

Ribe će da joj dopuste da vodi glavnu reč dok se njihove razlike nadopunjuju. Sa Rakom je spaja sve – ljubav, strast, način života, ovaj odnos se sastoji u deljenju, međusobnoj brizi i podršci. Treba da izbegava Blizance, njihova ljubav za slobodom može samo da je razbesni.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.