BLIZANCI (21.05.-21.06.)

Ko ne voli ženu u znaku Blizanaca? Svestrana, duhovita, šarmantna, sa oštrim okom za modu i neverovatnim stilom, uvek izgleda vrlo lepo. Ima različita interesovanja i sposobnost da komunicira sa svima i o svemu, pa tako konstantno zrači i privlači.

Međutim, ipak je ona Blizanac i ne voli da bude sama. Najbolje je kada je u dinamičnoj, ali stabilnoj vezi. Voli odnos koji je brižan i nežan, pa čak i romantičan, najbitnije je da nikada nije dosadno.

reklame

Njen idealan partner treba da joj pruži dovoljno slobode za druženje, razmenu ideja, a u isto vreme pouzdan i snažan oslonac. On mora da bude inteligentan, zanimljiv, društven, komunikativan, ali i da je tu za nju uvek.

Ovo je često previše zahtevno, nekad i kontradiktorno, pa Blizanci misle da je nemoguće da jedna osoba zadovolji sve njihove potrebe. Tada osećaju ogromnu rupu koju moraju ispune s drugom osobom, pa kao rezultat dobiju dva loša odnosa, a ne jedan dobar.

Za Blizance, seks je poput igre. Mora biti zabavan, kao recimo seks u kolima, malo golicanja, malo smeha, ništa previše ozbiljno. To znači da ni ljubav ni privrženost nisu neophodni Blizancima za uživanje. Zapravo, snažna osećanja i predanost su ponekad i prepreka. Žena Blizanac zavodi rečima, a tu je i govor tela. Kada joj je dosadno igra toplo-hladno igricu.

Kako se slažete u ljubavi
Kako se slažete u ljubavi

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA BLIZANCIMA

Za neobaveznu vezu bira Lava, Devicu i Škorpiju, a kada je u potrazi za ozbiljnom vezom, treba da potraži Vagu ili Vodoliju.

Kod Vage će da ceni nedostatak ljubomore i ljubav prema kulturi, umetnosti i zabavi, dok je međusobno razumevanje neosporno. Vodolija će stalno da je iznenađuje, što će učiniti da se oseća živom i sa njim će lako da prevalilazi sve životne prepreke. Rak je za njen slobodni duh previše tradicionalan, pa bi trebalo da ga izbegava.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.