BIK (20.04.-20.05.)

Žena Bik čvrsto stoji na zemlji, veoma je iskrena i direktna. U početku je stidljiva, ali se brzo zagreje za novu ljubavu. Uvek je za živ razgovor i odano druženje.

Žena Bik voli jednostavnost, uključujući i praktičnu odeću, urednu kuću i nema strpljenja za igrice kada je u pitanju ljubav. Visoko podignute glave, žena Bik retko dopušta sebi izliv emocija, ali kada se ovo desi, pažnja! Niko ne želi da bude uhvaćen u rogove ove devojke.

reklame

Za Bika, seks je težak posao. Može da bude malo lenja u krevetu i želi da partner uradi većinu posla. Ali kada počne, postaje uporna i ne posustaje sve dok se ne postigne odgovarajući kraj, zadovoljavajući za oboje.

Bik će verovatno imati samo nekoliko partnera i dužih veza, ona voli staromodni flert i potrebno joj je vreme pre nego što se preda bilo kome.

Kako se slažete u ljubavi
Kako se slažete u ljubavi

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA BIKOM

Što se slaganja horoskopskih znakova u ljubavi tiče, žena Bik se u neobaveznom odnosu najbolje se slaže sa Škorpijom, Ovnom ili Devicom.

Ako želi trajan odnos, treba da se odluči za Jarca ili Ribe. Sa Jarcem deli sve: ljubav, divljenje, poštovanje i razumevanje. Ovo je spoj za zauvek. Ribe su romantičari u srcu, pa ove dve osobe mogu da dele duboku i trajnu, bezuslovnu ljubav koja će iz oboje da izvuče ono najbolje. Bikovi treba da izbegavaju Blizance, koji su za njih previše nestašni.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.