RIBE (19.02.-20.03.)

Pronalaženje ljubavi je ponekad težak zadatak. To je često posebno teško za ženu Ribe. Zašto? Zato što je ona krajnje romantična. Tipična Riba često će žrtvovati sve za ljubav, ponekad i na svoju štetu.

Ribama je potreban partner koji će shvatiti i ceniti njene duboke emocije i onaj koji će joj uzvratiti isto tako intenzivnim osećanjima. Treba joj osećaj stabilnosti.

reklame

Ribe je vrlo osetljiva na potrebe partnera, toliko da zaboravlja na lične potrebe. Za Ribe, seks je prilika da partner bude zadovoljan i srećan, što i njih čini zadovoljnima.

Vođenje ljubavi sa Ribama je delikatno i dirljivo iskustvo, tako neodoljivo prijatno da partner lako zaboravilja na njene potrebe. Ona se zbog toga ne ljuti i ne zahteva da joj se vrati istom merom. A kada nađe partnera koji isto toliko čini za nju, ona je na nebu. Provode puno fantastičnog vremena zajedno i nikada ne žele da se to završi.

Kada je u pitanju flert, Ribe su često stidljive, pa im najviše odgovara da druga osoba flertuje. Čak i ako ne kaže ni jednu reč, ljudi je primete i obigravaju oko nje, jer ona je kao magični magnet: tajanstvena, senzualna i osetljiva.

Kako se slažete u ljubavi
Kako se slažete u ljubavi

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA RIBAMA

Ako ne želi nešto ozbiljno, treba da pronađe Bika, Vagu ili Vodoliju, dok će svoju srodnu dušu naći u znaku Raka ili Škorpije.

Rak će da hrani njenu dušu i njegova zaštitnička prirode će da je greje iznutra, dok će njena sanjarenja da dodaju malo začina u ljubavni život, što će Raku veoma da se svidi. Škorpija je za nju vrlo atraktivan. Zaljubiće se na prvi pogled, oboje su veoma emotivni i dele strast, ljubavi i romantiku. Ako je neguju, ova veza je veoma snažna. Njena osetljiva priroda nerviraće Vagu i zbog toga treba da se izbegavaju.

minutzamene.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.