VODOLIJA (20.01.-18.02.)

Za ženu Vodoliju duga veza može biti vrlo teško dostižna. Vodolije imaju tendenciju da zaziru od obavezivanja i posvećenosti.

Žena Vodolija je stalno u pokretu i može se smatrati nepouzdanom ili nedostižnom. Intimnost je izazov za nju i njen emocionalni doprinos odnosu može da bude površan.

reklame

Slobodnog duha, Vodolija ne zahteva puno ljubavi i lako se guši u vezi, pa je najbolje da se uskladi sa sličnim nezavisnim znacima.

Vodolija ne voli rutinu, niti su kod nje stvari jednostavne. Osetljiva je na potrebe i reakcije partnera, ali partneru nije tako lako da je pročita. Za ženu Vodoliju, seks je istraživanje.

Želi da se upozna sa partnerom kroz vođenje ljubavi. Zaintrigirana je onim što dvoje ljudi otkrivaju jedno o drugom u trenucima intimnosti.

Voli da flertuje, jer tako pokazuje koliko je harizmatična. Ne mora da bude jedan na jedan da bi flertovala; može da flertuje i sa čitavom grupom, koristeći svoj šarm, smisao za humor i strast. Voli da iznenadi ljude kad su nespremni i razoruža ih svojim flertovanjem.

Kako se slažete u ljubavi
Kako se slažete u ljubavi

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA VODOLIJOM

Ako je Vodolija raspoložena za neobavezan susret, naći će ga sa Škorpijom, Ribama ili Lavom; ako je spremni za dugoročno vezivanje, onda sa Blizancima ili Strelcem.

Strelac je, kao i ona, društven i avanturista i zajednički život biće kreativno bogat, zabavan i može dugo da traje. Blizanci su joj komplementarni i zajedno čine tako šarmantan par u čijem će društvu svi želeti da budu. Ali nećete i oni to uvek da žele, jer će u spavaćoj sobi biti mnogo više zabave. Uz potrebu Device za stalnim redom, divlji duh Vodolije se guši, pa ova veza nije dobra ideja.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.