RAK (22.06.-22.07.)

Žena Rak je vrlo emotivno biće, često sklona tugovanju i depresiji. Najvažnije joj je da sebi pronađe ljubav.

Da bi pronašla savršenog, mora da traži nekoga ko deli njenu strast za porodicom. Ne zadovoljava je površini odnos sa partnerom, već samo lojalnost i poverenje u vezi.

reklame

Za Raka je seks najbolji način da dve osobe posvećene jedna drugoj pokažu svoju ljubav.

Dakle, seks je gotovo svetinja. Nešto što leči sve rane i potvrđuje poverenje, izraz ljubavi, a ne samo stvar za lično uživanje. Stoga, Rak se uvek trudi da ovaj čin bude senzualan i vatren. Kod Raka, seks je davanje zadovoljstva partneru, ne samo uzimanje.

Rak postavlja pozornicu i usmerava igru, što obično partneru uopšte ne smeta, jer je rezultat sasvim zadovoljavajući.

Kako se slažete u ljubavi
Kako se slažete u ljubavi

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA RAKOM

Ako želi samo seks, Rak će najbolje slaganje imati sa horoskopskim znakovima Lav, Ribe ili Jarac. Ali, budimo iskreni, nije žena Rak toliko zainteresovana za ovo. Ona želi doživotnog partnera, koga će naći u horoskopskom znaku Bika, Device ili Riba.

Kada je sa Bikom, malo po malo, njih dvoje se otvaraju jedno drugom i grade duboku ljubav i dobar život. Kada između njih postoji ljubav i privlačnost, Rak i Devica imaju izuzetan odnos, odgovorni su u vezi i svoje obaveze ozbiljno shvataju. Sa Ribama postoji prirodna veza, ljubav u kojoj oboje daju cele sebe i koja može da traje celog života. Na početku je Strelac jako privlači, ali je njegov lutajući način života dovodi do besa, pa žena Rak ovog muškarca treba da izbegava.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.