STRELAC (22.11.-21.12.)

Idealista, iskrena, duhovita i zabavna, ženi Strelcu treba partner koji joj pruža ljubav, odanost, kao i posvećenost koju pruža i ona njemu.

Ona traži romantiku, uzbuđenje i avanturu i neće tolerisati dosadu. U idealnom slučaju, ova žena će biti najsrećnija sa ljubavnim partnerom koji poštuje i ohrabruje njenu ljubav za životom i potrebu da bude nezavisna.

reklame

Kada pronađe ljubav sa predanim partnerom, ona će mu biti posvećena ljubavnica i prijatelj.

Žena Strelac je nedostižna po prirodi, kod nje ne vidite čežnju, požudu i takva osećanja. Zbog toga je teško zavesti i retko je zavodnica. Ona voli avanture, promene i flert je za nju zabava.

Gotovo uvek je spremna da se pokupi i ode, pa može bezosećajno da okrene leđa i ostavi partnera zbunjenog i povređenog. Kada se Strelac zaljubi, to je često u nekog za nju nedostižnog.

Dakle, može se dogoditi da su ljudi beznadežno zaljubljeni u nju, koja je ujedno i beznadežno zaljubljena u nekoga. U tom slučaju, Strelac nema problema sa neobaveznim vezama.

Kako se slažete u ljubavi
Kako se slažete u ljubavi

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA STRELCEM

Ako želi da se oslobodi neke seksualne napetosti, još jedan Strelac ili Škorpion će biti najbolji partner.

Ako zaista želi emotivno da se veže, treba da pronađe Lava ili Vodoliju. Inventivni Vodolija će bez problema da prati njen avanturistički duh, dok je Lav sposoban da je neprestano stimuluše, u krevetu i van njega. Veoma kritična Devica nije dobar izbor za partnera.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.