JARAC (22.12.-19.01.)

Na krugu zodijaka, Jarac vlada kućom muškosti. To znači da žena Jarac igra tradicionalno mušku ulogu u romantičnoj vezi.

Njena stoička priroda, ambicija u poslu i nezasiti seksualni apetit mogu biti previše zastrašujući za mnoge muškarce. Porodične vrednosti su veoma važne za ženu Jarca i ako mama i tata ne odobravaju, njen udvarač i pored svih signala koje šalje, nema nikakve šanse.

reklame

Ženi rođenoj u znaku jarca treba partner koji može da drži korak s njom u spavaćoj sobi, kao i sa njenim profesionalni uspehom i emotivno hladnim izgledom. Ima vrlo iskren i jednostavan stil flerta. Ne flertuje ni sa kim za koga smatra da nije zanimljiv.

Jarac voli da planira seksualne susrete, zavođenje je za nju vid saradnje, predigra je zagrevanje, a odnos shvata kao posao. Ne voli da eksperimentiše.

Uobičajene stvari su ono što preferira. Mada seks ne treba uvek da bude u krevetu, već i na drugom nameštaju u kući ili daleko izvan nje.

Kako se slažete u ljubavi
Kako se slažete u ljubavi

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA JARCEM

Ako želi nešto neobavezno, onda treba da nađe osobu rođenu u znaku Ovna, Raka ili Vagu.

Za pravu ljubav, treba da pronađe partnera koji je Bik ili Devica. Sa Devicom ima puno sličnosti, kada su u pitanju pogledi na život. Oboje žele uredno domaćinstva i žude za uspehom. Biku su, kao i Jarcu, novac i sigurnost veoma važni, što će učiniti da se pored Bika ona oseća sigurno. Lav je za njen ukus previše narcisoidan, pa bi trebalo da ga izbegava.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.