Kako se slažete u ljubavi
Kako se slažete u ljubavi

Pitate se kako se slažete u ljubavi sa svojim trenutnim partnerom, ljubavnikom? Kompatibilnost svih znakova horoskopa može biti važan pokazatelj da li i kako ćete se sa nekim složiti i pre nego što sa tom osobom započnete vezu.

 

Da li ste znali da astrologija može otkriti nivo razumevanja između ljudi, gledajući samo njihove horoskopske znake?

reklame

Zato smo se potrudili da u ovom tekstu pronađete sve – prednosti i izazove koje imate u ljubavi, a koje vam određuje vaš znak, a zatim i način na koje se te vaše osobine uklapaju sa izabranim partnerom.

Planirate prvi sastanak? Ovo morate znati! Ipak, pre nego što počnete da čitate, na umu imajte i sledeće: ne postoje dva potpuno nespojiva znaka. Uz trud i kompromis, čak i ‘teška’ astrološka kombinacija može biti dobitna.

Kako se slažete u ljubavi?

Svi znamo da voda gasi vatru. Doduše, zavisi i od samog uzroka vatre. Pojedine plamenove može još više da rasplamsa. Da li to znači da se vodeni i vatreni horoskopski znaci ne slažu u ljubavi? Ili se, baš naprotiv, sjajno dopunjuju i stvaraju ravnotežu?

E baš to je onaj odgovor koji tražimo kada je kompatibilnost svih znakova horoskopa u pitanju.

Hajde prvo da istaknemo osobine koje ima svaki od ovih elemenata i kako se slažete u ljubavi.

Vatreni znakovi su impulsivni, nagli, dinamični , aktivni, strastveni. Sve što rade rade do daske. Brzo planu i pobesne i brzo se stišaju i zaborave.
Zemljani znakovi su realni stabilni, čvrsto sa dve noge na zemlji. Oni su verni i odani, često jako emotivni i vezani za ljude do kojih im je stalo.
Vazdušni znakovi su društveni i komunikativni, često skloni filozofiranju. Ponekad su vrlo površni i nestalni, ali prilagodljivi – okreću se kako vetar duva.
Vodeni znakovi su emotivni, ali često drže emocije samo za sebe što im daje dozu misterije i tajnovitosti. Uživaju u romantici, lepoti, dugim razgovorima.

OVAN (21.03.-19.04.)

Žena Ovan je impulsivna, nezavisna i dominantna, energična i snažna. Iako je veoma senzualna po prirodi, često sumnja u svoju ženstvenost i potreban je jak muškarac da joj pomogne da se oseća ženstveno. Ovan se brzo zaljubi, ali teško ostvari dugoročni odnos, treba joj dosta vremena da prevaziđe svoje taštine i nađe idealnog partnera.

Uopšteno govoreći, Ovan je izazivač, tako da ljubavni odnos mora da bude neka vrsta borbe. Ako partner samo daje, Ovnu to brzo dosadi. Kao i ako uspeju da se dogovore o svemu i uklapaju se kao komadi slagalice. Ono što pali Ovna su gotovo nespojive razlike, borba za nečiju naklonost, borba za to ko je u pravu i čije želje treba ispuniti. Borba za vlast u vezi je ovo što ženu Ovna uzbuđuje. Seksualna aktivnost joj je takođe veoma važna, ali ponovo kao neka vrsta izazova ili bitka, da bi bila duboko u sebi zadovoljna.

Ova žena voli da flertuje, pa tako nema problem da najzgodnijem momku u klubu pošalje piće. Muškarce privlače njeno samopouzdanje i seksipil.

Kako se slažete u ljubavi
Kako se slažete u ljubavi

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SA OVNOM

Vage, Jarac i drugi Ovan su najbolji znaci za zabavu, dok se u dugoročnim odnosima najbolje slaže sa drugim vatrenim horoskopskim znacima Lavom i Strelcem, koji imaju dovoljno energije da idu u korak sa njom.

Ovan i Lav su veoma su slični i dobro se razumeju na nekom, samo njima razumljivom nivou pa je ova veza pun pogodak. Sa Strelcem, žena Ovan se magnetski privlači i dokle god iskreno komuniciraju, biće ovo savršena ljubav. Treba da izbegavaju Ribe, koje su za njih previše osetljive.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.