Mesečni horoskop za septembar 2021
Mesečni horoskop za septembar 2021

Mesečni horoskop za septembar 2021

Ovan

Ljubav:

Jak priliv energije, snage i vitalnosti tokom prvih dana septembra. Ipak sve je pod plaštom jakog inteziteta tako da ćete na kraju prve polovine meseca osećati prevelik umor. Na početku ovog perioda partner će bitne teme ostaviti za neke druge dane. Ipak vaš urođeni borbeni duh je uvek spreman za bilo koju vrstu „napada“. Oni koji nisu u vezi stiže jedan zanimljiv period gde će vam se događaji nizati brže nego što iz ove perspektive vidite. Zauzeti Ovnovi osećaju veliko zadovoljstvo koje ponekada prelazi u euforiju.

reklame

Posao:

Boljeg ste raspoloženja nakon nekih vesti na polju posla. Ipak na poslovnom planu još uvek nije sve stabilno, ali svakako ide u boljem pravcu. Brige vam ništa sada neće popraviti. Ipak stižu bolji dani i na tom polju. Neminovno se pojavljuje rešenje vaše situacije. Promene koje nastojite da unesete u vaš život polako dolaze na red. Postojaće i teškoće oko toga kako najbolje da pokažete svoje talente i ono što možete. Povoljan period za to je sredina ovog meseca. Imaćete krajem septembra situaciju gde ćete spojiti “lepo i korisno”. U pitanju je poseta rođaka sa kojim možete ostvariti zanimljivu poslovnu saradnju.

Zdravlje:

Sa zdravljem je uglavnom sve u redu. Predstavnici druge dekade bi trebalo da obrate pažnju na stres. Pazite se ujeda životinja u period od 2.septembra do 10.septembra.

Godišnji horoskop za 2021 godinu – Svi znakovi

Bik

Ljubav:

Više nije monotono, pogotovu što jedna osoba iz vaše neposredne blizine je jako zainteresovana za vas, a i vi tajno nju (njega) posmatrate. Ovo je test vaše veze i odnosa koji je već izvesno vreme nestabilan. Da li ćete prevazići ovo iskušenje zavisi isključivo samo od vas. Neki Bikovi će mnogo razmišljati o novoj vezi ili ulasku u bračnu zajednicu. Ako ste sigurni u partnera i njegova osećanja, zašto da ne? Neki od vas čekaju partnerovu odluku po pitanju emocija kao i njegovu inicijativu. Uzmite stvar u svoje ruke i hrabro iskažite svoj stav.

Posao:

Novac pristiže sa više strana, ali ste postali rasipni. Iskristališite svoje ciljeve, da biste mogli lakše da funkcionišete.Stalno ste u oscilacijama u odnosu na želje i potrebe, posebno u drugoj dekadi meseca. Pazite da sa krajem meseca ne uvidite da nemate posao, a ni novac. Ovo posebno važi za predstavnike treće dekade. Oni Bikovi koji veruju u “rizik” i čiji način života podleže takvom tempu, rizikovaće i pored ovog upozorenja. Jedno bi bilo poželjno da pokušaju da smanje ulaganje.

Zdravlje:

Trebali bi da smanjite pušenje, posebno ako je podstaknuto nervozom. Neki od vas će u drugoj polovini meseca imati problem sa virusnim infekcijama i povišenom temperaturom.

OSTALE ZNAKOVE POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...