On se ohladio i tu pomoći nema: 6 znakova da više nije zaljubljen u tebe
Foto: Freepik.es

Iako vam možda kaže da vas voli kada vi to njemu uputite, to nažalost ne znači da tako i misli i da se tako oseća. Vrlo često žene u svojim ljubavnim ispovestima otkriju da im je partner rekao da će ih “uvek voleti, ali da više nije zaljubljen u njih”.

Premda zaluđenost nikada ne potraje više od nekoliko meseci, iskrena ljubav i zaljubljenost u dušu, karakter i telo partnera treba biti trajna.

Ako vaš partner čini ove stvari, imamo loše vesti za vas…

reklame

Stalno mu treba prostora

I dok u početku vaše veze nije mogao da se makne od vas, sada neprestano ima izgovore zašto ne može da se nađe s vama, bio to posao, dogovor na koji je zaboravio, glavobolja i slično. A kada pak provede određeno vreme s vama, ponaša se kao da vam je učinio uslugu i da je sad “miran” neko vreme. Veza definitivno ne bi trebalo da tako funkcioniše jer nije reč o poslu, već u intimnom međuljudskom odnosu.

Ne trudi se da pokaže da mu je stalo

Uprkos tome što mu dajete suptilne ili jasne znakove kako niste dugo dobile ružu ili omiljenu čokoladu, on se pravi kao da vas ne čuje i ništa ne preduzima, a kada mu zbog toga prigovorite, ponaša se agresivno i kao da ga umarate.

Govori o vašoj vezi na negativan način

Kada se muškarci, koji su inače uvek tu kako bi rešili problem ili barem pokušali da ga reše, ponašaju kao da više nema nade, onda znajte da je to crveno upozorenje. Ako se pred vama pita je li vaša veza uopšte vredna truda, savetujemo vam da vi preduzmete prvi korak i prekinete nešto što će sigurno završiti loše po vas.

Ne zove vas i ne piše vam poruke

Nema više ni poruke za laku noć, ni za dobro jutro… Ne zanima ga kako vam je prošao neki važan sastanak ili dan… Jednostavno je u potpunosti izgubio interesovanje.

Intimnost se izgubila

Vaš ljubavni život ne postoji, držanje za ruke je postalo smešno, a poljubac i zagrljaj dobijete s vremena na vreme – reda radi? Znate šta vam je činiti…

Plašite se da mu kažete kako se osećate

Nešto vam je zasmetalo, ali vi se bojite da kažete jer znate da će burno reagovati? Time mučite samo sebe dok on vešto manipuliše vama. Recite sve što vam je na pameti, a ako mu je iole stalo – potrudiće se da to promeni.

index.hr

loading...