VODOLIJA septembar 2016

POSAO

Poslovne prognoze za septembar 2016.

reklame

Drage Vodolije,
Prve dve dekade septembra su krizne za većinu Vodolija, koje su u privtnom biznisu. Pomračenje Sunca, koje je pogodilo sve znake na ovaj ili onaj način, za vas će se manifestovati u vašoj osmoj kući tuđeg kapitala i transformacija. Početkom meseca može vas pogoditi situacija sa poslovnim partnerom ili vam banka neće odobriti sredstva, za koja ste konkurisali. Proverite takođe da li ste izmirili sva dugovanja prema državi. Situacija će se zakomplikovati oko 16. septembra, pod dejstvom lunarne eklipse, koja će pogoditi vaše drugo polje finansija. Veći materijani gubitak će vas podstaći da započnete korenitu reorganizaciju poslovanja i finansija, kako bi se izvukli iz krize i povratili stari sjaj vašem biznisu. Kontakti sa inostranstvom i sklapanje važnih ugovora sa inostranim kompanijama, bi u ovom momentu bili najbolje rešenje.

Veći deo septembra je vrlo složena situacija i za Vodolije, koje su u radnom odnosu. Reorganizacija i napeta atmosfera u firmi će trajati sve do poslednje sedmice u mesecu. U ovom periodu moguće su promene posla i pozicije, kao i vašeg odnosa prema poslu. Polovinom meseca, mnoge Vodolije će početi da tražite novi ili dopunski posao kako bi se isčupale iz finansijske krize. U ovome će biti uspešni profesori fakulteta, medijske ličnosti, psiholozi i zaposleni u školama jezika.

Ulaskom planete Jupiter 9. septembra u znak Vage i vašu devetu kuću i njegovo dugo prisustvo, opredeliće brojne mlade Vodolije da potraže posao u inostranstvu. Od 9. septembra studenti će uspešno završiti većinu svojih obaveza.

mesečni horoskop za septembar 2016
mesečni horoskop za septembar 2016

Mesečni horoskop – LJUBAV

Ljubavne prognoze za septembar 2016.

Ako ste u vezi:

Početkom meseca vaše sedmo polje braka i partnerskih odnosa je indirektno pogođeno pomračenjem Sunca, što će doneti značajnu promenu u vašim dosadašnjem odnosu sa partnerom. Pokušajte da budete tolerantniji prema partneru i da mu sa više razumevanja pomognete da izađe iz lične krize. U ovom periodu mogući su i finansijski problemi, jer se zajednički kućni budžet nakon godišnjeg odmora istopio. Situacija ipak nije toliko dramatična, da ne možete da je uz strpljenje i malo napora prebrodite. Vaš uzajamni odnos, kao i vaš životni stav zahteva transformaciju!

Ako ste slobodni:

Tokom septemra, slobodne Vodolije uglavnom će provodiće prijatne trenutke sa prijateljima i u društvu. Vaš ljubavni život će biti oskudan sve do 22. septembra, dok planeta vaših ljubavnih odnosa Merkur, ne krene direktno. Venera u Vagi je snažna i kod svakog izaziva pojačanu potrebu za ljubavi i partnerom, a kako se planeta ljubavi nalazi u vašem devetom polju, prednost će imati mlade Vodolije, studenti i one Vodolije, koje su doputovale iz inostransta da posete familiju, prijatelje i rođake. Privući će vas lepota jedne Vage, šarm jednog Strelca, tajnovitost jedne Škorpije ili humor i optimizam jednog Ovna. U poslednjoj sedmici septembra prepustićete se čarima jedne nove tek započete veze. Divno!

Mesečni horoskop – ZDRAVLJE

Zdravstvene prognoze za septembar 2016.

Tokom septembra Vodolije će biti promenjivog raspoloženja i zdravstvenog stanja. Početak meseca može biti vrlo kritičan, naročito za starije predstavnike vašeg znaka, jer se mogu se javiti ozbiljniji problemi sa krvotokom, cirkulacijom i srcem.

U ovom periodu mlađe generacije Vodolije, usled stresnih životnih situacija, mogu imati pojačanu nervozu i stomačne tegobe. Za preporuku je opšta kontrola zdravlja.

Mesečni horoskop – SREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za septembar 2016.

5, 6, 12, 20, 23

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.