BLIZANCI septembar 2016

POSAO

Poslovne prognoze za septembar 2016.

reklame

Dragi Blizanci,
Dva pomračenja i mnoga druga kosmička događanja u septembru će neminovno imati uticaj na poslovanje i razvoj biznisa poslovnih Blizanaca. Posebno napregnut periodi je oko 1. septembra (solarna eklipsa) i 16. septembra ( lunarna eklipsa), kada je važno da budete oprezniji i da se pripremite na promene i obrte na robnom i finansijskom tržištu. Lunarna eklipsa, koja se uglavnom dešava na svakih šest meseci, za vas je značajna, jer ima uticaja na izmene u vašem drugom polju materijalnih dobara. Ovoga puta, uticaj pomračenje Meseca, jače će osetiti Blizanci rođeni od 1. do 11. juna i biće potrebno da se pripremite, pročešljate i ažurirate oblast vaših finansija. U isto vreme, vaša planeta Merkur se kreće retrogradno, te budite oprezni u komunikaciji i sa dokumntacijom, sve do 22. septembra. Takođe, moguće je da vam u ovom periodu, u nezgodan čas, otkažu prevozna sredstva, komjuteri i telefoni. Uz dosta napora tek u poslednjoj sedmici septembra, uspećete da potpisivanjem važnih ugovora, vašem biznisu date novu direkciju i da uspostavite finansijsku ravnotežu.

Septembar će biti vrlo dinamičan i za Blizance, koji su u radnom odnosu. Solarna eklipsa u vašoj četvrtoj kući pogodiće indirektno vaše polje karujere, tako da očekujte promene na poslu ili čak i u vašoj delatnosti. Lunarna eklipsa 16. septembra, koja se ovija u Ribama, direktno pogađa vaše polje karijere, što vama može doneti prekid dosadažnjeg posla ili vrlo nepovoljnu situaciju na poslu. Amiciozniji Blizanci će od tog trenutka početi da traže druga rešenja i nove mogućnosti za zaposlenje. Pozitivan ishod situacije možete da očekujete nakon 24. septembra, kada planeta vašeg polja rada Pluton, krene direktno. Ovo će ujedno i biti signal za mlade i sve nezaposlene Blizance da su se stvorili povoljni uslovi za zaposlenje.

mesečni horoskop za septembar 2016
mesečni horoskop za septembar 2016

Mesečni horoskop – LJUBAV

Ljubavne prognoze za septembar 2016.

Ako ste u vezi:

Za razliku od poslovnih teškoća, bračni i partnerski odnosi su tokom septembra vrlo usklađeni i stabilni. Vaš partner je spreman da vam pruži zaštitu i prijateljsku ruku, svaki put kada se osetite iz poslovnih razloga isfrustrirano, konfuzno i nesigurno. Korisni saveti vašeg partnera i vaš osećaj sigurnosti pokraj njega, daće vam potrebnu snagu i volju da se hrabro nosite sa poteškoćama. Očekuju vas vrlo srećni zajednički trenutci.

S druge strane dva pomračenja, koja imaju uticaj na polje vašeg doma, najverovatnije će vas dodatno angažovati oko popravki i renoviranja. Mogući su veći izdatci. U ovom periodu, takođe, potrbno je da veću pažnju posvetite roditeljima i pomognete im u momentima njihovih poteškoća.

Ako ste slobodni:

Za slobodne Blizance, ulaskom planete Jupiter u znak Vage i vaše peto polje ljubavi, od 9. septembra stvoriće se povoljni uslovi, koji podržavaju ljubav, emocije i užitak. Pred vama je sjajnih godinu dana, kada ćete imati puno udvarača i vremena da pronađete pravog partnera za vas. Već ovog meseca preplavće vas sms porukice, ljubavni predlozi i ponude. U ovakvoj situaciji dobro ćete se snaći i zabaviti. Na jednoj proslavi, u poslednjoj sedmici septembra nećete ostati ravnodušni, prema jednoj privlačnoj Vagi, suptilnoj Devici, iskrenom Lavu ili šarmantnom Strelcu. Lako i brzo prepustićete se zanosu ljubavi i strsati i započeti romantičnu vezu. Opojno!

Mesečni horoskop – ZDRAVLJE

Zdravstvene prognoze za septembar 2016.

Vaš organizam je osetljiviji do 24. septembra, sve dok planeta Pluton, vladar vašeg polja zdravlja ne promeni kretanje i time vas svojom energijom zaštiti, osnaži i regeneriše. Posebno su kritične prve dve dekade septembra, kada bi bilo dobro da osnažite imunitet prironim preparatima, kako bi predupredili eventualnu pojavu virusnih i bakterijskih infekcija.

Buran mesec septembar, prirediće vam i dosta stresnih situacija, te se se potrudite da gaeliminišete redovnom rekreacijom, masažom, dnevnim odmorom i konzumacijom magnezijuma i vitamina C, E i B grupe.

Mesečni horoskop – SREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za septembar 2016.

3, 12, 13, 21, 23

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.