STRELAC septembar 2016

POSAO

Poslovne prognoze za septembar 2016.

reklame

Dragi Strelčevi,
Prirodna pojava pomračenja Sunca 1. septembra će privremeno zatamneti vaše polje karijere što će izazvati stagnaciju u razvoju vašeg biznisa. Najverovatnije je da ćete biti zatečeni i nespremni za ozbiljne promene, ali uz podršku poslovnih prijatelja i saradnika, ućićete u postepeni proces izmene dosadašnjeg načina poslovanja. U ovom periodu, od značaja je da se priključite uticajnoj organizovanoj poslovnoj grupi i ostvarite čvrstu saradnju. Vaša planeta Jupiter od 9. septembra boravi narednih godinu dana u vašem jedanaestom polju i podržava prijateljtava i ostvarenju vaših ciljeva. Od 22. septembra, kada planeta vaše karijere Merkur, krene direktnim hodom, sklopićete korisne ugovore, koji će vam pomoći da nastaviti da gradite i širite vaš biznis. Očekujte finansijski uspeh i odličnu zarada u poslednjoj sedmici meseca.

Septembar će za zaposlene Strelčeve početi dinamičano, jer ćete naslutiti da se spremaju promene u firmi u kojoj radite. Neizvesnost oko promene direkcije vaše karijere i neizvesnost oko vaše pozicije ili čak radnog mesta, će trajati sve do 22. septembra, do momenta dok planeta Merkur, vladar vaše karijere ne krene direktno. Da li ćete se odlučiti da promenite kompaniju za koju radite u mnogome zavisi od toga, koliko ste zadovoljni trenutnim trtmanom na poslu. Većina mlađih Strelčeva će pod uticajem planetaVenere i Jupitera odabrati novu firmu u kojoj mogu da se više kreativno iskažu i ostvare veću zaradu. Nezaposleni Strelčevi u drugoj polovini septembra imaju šanse da dobiju posao.

mesečni horoskop za septembar 2016
mesečni horoskop za septembar 2016

Mesečni horoskop – LJUBAV

Ljubavne prognoze za septembar 2016.

Ako ste u vezi:

Tokom septembra, Strelčevi će se teže snalaziti u bračnim i partnerskim odnosima, jer uspešna komunikacija može da zataji. Naime, sve do 22. septembra planeta vaših partnerskih odnosa Merkur, je u retrogradnom hodu i stvara vam smetnje, pa su sa partnerom učestali nesporazumi, pobrkani dogovori i dominira uzajamna loša organizacija. U nastavku meseca, oko lunarne eklipse 16. septembra, mogući su manji porodični problemi sa jednim od roditelja, što će vas zabrinuti i dodatno angažovati. Srećom, u poslednjoj sedmici septembra, stišaće se bure i nastupiće smiraj u kome ćete vaš partner i vi, ponovo naći jedno drugo i pokrenuti ljubavne osećaje, koji su vam oboma preko potrebni.

Ako ste slobodni:

Tokom septembra, slobodnim Strelčevima će biti najvažnije društvo i puno svog slobodnog vremena će provoditi sa prijateljima u ćaskanju i provodu. Planeta ljubavi, Venera je u vašoj jedanajstoj kući prijatelja, a ulaskom i vaše lične planete Jupiter, u znak Vage, postaćete vrlo popularni u društvu i privlačni za suprotan pol. Iz prijateljstva mnogi Strelčevi će spontano preći u bliski odnos, sa jednim predstavnikom prefinjenih Vaga, duhovitih Ovnova, romantičnih Riba ili šarmantnih Lavova. Opijeni lakoćom odnosa, srećni i zaljubljeni poželećete da ova ljubav što duže potraje!

Mesečni horoskop – ZDRAVLJE

Zdravstvene prognoze za septembar 2016.

Težak mesec septembar će većina Strelčeva proći bez većih posledica na zdravlje. Za vas je najbolje da stresne situacije prevaziđete i amortizujete urednim snom i odmorom. Takođe, vaš organizam bi se osvežio, češćim odlaskom na relaks masažu, refleksologiju, a prijala bi vam i aromaterapija i nedeljni boravk u spa. centru. Potrudite se da kad god je moguće ovo zadovoljstvo sebi priuštite.

Mesečni horoskop – SREĆNI BROJEVI

Važni brojevi za septembar 2016.

3, 10, 11, 19, 28

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.